لیته انبه با تمبرهندی و رب انار

انبه را ریز خرد كرده. اگر دوست داشتید می توانید آن را نگینی یا حبه ای خرد كنید یا اینكه كاملا پوره كنید....




[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]



مواد لازم:



  • انبه رسیده زرد: 4 عدد، بزرگ
  • شكر قهوه ای: 3 قاشق غذاخوری
  • تمبرهندی: 200 گرم
  • رب انار: 250 گرم
  • سركه سفید: 2 پیمانه
  • رازیانه باریان: یك قاشق غذاخوری
  • زنیان از خانواده رازیانه: یك قاشق مرباخوری
  • زیره سبز: یك قاشق مرباخوری
  • دارفلفل: 2 عدد
  • نمك: به مقدار لازم



روش تهیه:


1 - انبه را ریز خرد كرده. اگر دوست داشتید می توانید آن را نگینی یا حبه ای خرد كنید یا اینكه كاملا پوره كنید.

2 - انبه های خردشده را داخل قابلمه بریزید و شكر قهوه ای را هم به آن اضافه كنید.

3 - از یك ساعت قبل تمبرهندی را با سركه سفید خیس كنید و دستانتان را بشویید. بعد حسابی تمبرهندی و سركه سفید را چنگ بزنید تا به خورد هم روند. بعد از یك ساعت این تركیب را از صافی رد كنید و روی انبه ها بریزید.

4 - تركیب را روی حرارت كم به مدت 35 تا 40 دقیقه در حال جوشیدن هم بزنید.

5 - در این مرحله رب انار را اضافه كنید و هم بزنید تا با بقیه مواد تركیب شود.

6 - سپس رازیانه، زنیان، زیره و دارفلفل را همگی به شكل نیمكوب شده به همراه نمك اضافه كنید.

7 - اجازه بدهید این ادویه ها همراه تركیب فوق 2 دقیقه بجوشد این زمان نباید بیشتر شود چون باعث تلخ شدن لیته می شود.

8 - حالا وقت خاموش كردن حرارت است اجازه دهید لیته خنك شود. در ضمن این لیته نه باید خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.

نکته:


شكر قهوه ا ی كه اتفاقا شكری طعم دهنده محسوب می شود معمولا در سوپرماركت های بزرگ و فروشگاه های معتبر در دسترس است به خصوص اینكه انواع چینی آن هم به بازار آمده! اگر نتوانستید شكر قهوه ای پیدا كنید می توانید به عنوان جایگزین از شكر معمولی استفاده كنید.