[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]

گیلاس


۱ کیلو

شکر سفید


۳ قاشق غذاخوری

سرکه


۱/۵ لیتر

فلفل سیاه یا سفید درسته


۱۰ عدد

برگ بو و رزماری تازه


تعدادی

آب ساده


۱ استکان


طرز تهیه :



ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .



نکته آشپزی :



از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .