آموزش آشپزی در نگاه اول همه فکر میکنند که درست کردن مرغ کبابی بسیار آسان است اما درست کردن مرغ کبابی هم نکاتی دارد که رعایت کردن آنها سبب خوشمزه تر و لذیذتر شدن مرغ کباب ما میشود. به گونه ای که نه تنها بی مزه نباشد بلکه اندکی سفت هم نشودشاید در نگاه اول درست کردن مرغ کبابی سساده به نظر برسد ولی درست کردن مرغ کبابی نکاتی دارد که رعایت آنها مرغ کبابی خانگی را بسیار لذیذ میکند بدون اینکه گوشت مرغ بی مزه شود یا حتی اندگی بی مزه شود.روش پخت مرغ کبابی با سیب زمینی لیمویی را با ما تا پایان این مقاله بخوانید.مرغ کبابی با سیب زمینی لیموییاین دستور آموزش آشپزی مرغ کبابی که مناسب برای ۱ نفر است و خیلی سریع آماده می شود، گزینه ای خوب برای روزهای شلوغتان است.مواد لازم۳ عدد متوسط سیب زمینی به میزان لازم نمک۱ قاشق چای خوری زردچوبه۱ عدد لیمو۱/۲ قاشق چای خوری پودر زیره۵ شاخه گشنیز۱/۴ عدد فلفل دلمه ای قرمز۱ تکه زنجبیل۱ عدد سینه مرغبه میزان لازم روغن زیتونبه میزان لازم فلفل سیاهطرز تهیه و آموزش آشپزی ۱- سیب زمینی ها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. آن ها را به شکل قطعات دو و نیم سانتی متری ببرید.۲- پوست لیمو را رنده کنید.۳- گشنیز ها را خرد کنید.۴- فلفل دلمه ای را درشت خرد کنید.۵- از یک تکه ی دو و نیم سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را پوست گرفته خرد کنید.از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینی ها را در قابلمه ای از آب نمک سرد بریزید. آن را روی اجاق گذاشته و بجوشانید.طرز تهیه و آموزش آشپزی مرغ کبابی با سیب زمینی لیموییبگذارید چند دقیقه قل بزند و بعد سیب زمینی ها را در آبکش ریخته و کنار بگذارید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.زردچوبه، رنده پوست لیمو، پودر زیره، گشنیز خرد شده، فلفل دلمه ای قرمز و زنجبیل خرد شده را در کاسه ای بریزید.سه برش از لیمو جدا کرده و آب بقیه ی لیمو را به مواد در کاسه اضافه کنید.سیب زمینی ها را به همراه سینه ی مرغ با سایر مواد ترکیب کنید.به مواد کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.مرغ را بردارید، ترکیب سیب زمینی ها را در سینی فر بریزید، برش های لیمو و مرغ را روی آن بگذارید. روی مواد کمی دیگر روغن زیتون بپاشید و برای حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.خوب است در مورد ادویه های مورد نیاز برای مرغ بدانید: هم در مورد ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی دارد که ناپسند است. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته می شود. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوی آن کمک شایانی می کند. این مورد کاملا سلیقه ای است اما ادویه های پیشنهادی ۱- پودر پیاز ۲- فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۳-مقدار بسیار اندکی پودر سیر میباشد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]