مواد لازم:
هویج
3 كیلوگرم
شكر
یك كیلوگرم
آب
به مقدار نیاز
آب لیمو
دو قاشق سوپخوری


طرزتهیه:




هویج ها را شسته و آن ها را چرخ كرده و یا خرد می كنیم وبعد شكر را در آب جوش می آوریم و وقتی شكر به نقطه جوش رسیده، هویج ها را به آن اضافه می كنیم و می گذاریم ملایم بجوشد تا هویج ها خوب پخته شوند و وقتی شكر آن قوام آمد از روی شعله برمی داریم و میگذاریم تا خنك شود و آنرا در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنك نگه می داریم.

تذكر: برای اینكه مربا شكرك نزند، چند قطره آب لیمو به آن اضافه می كنیم.