ناگت مرغ خانگی طرز تهیه ناگت مرغ خانگیبا بخش آموزش مخلفات مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید مواد لازم :سینه مرغ چرخ کرده : نیم کیلوپیاز : 1 عددسیر : 3حبهتخم مرغ : 2 عددپودر سوخاری : 1 فنجانپنیرپیتزا : 150 گرمسس تند قرمز : به مقدار کافیکنجد : 6 قاشق غذاخوریپفک : 1 بسته متوسطزعفران : 1 قاشق مرباخورینمک و فلفل : به مقدار کافیطرز تهیه :در یک ظرف مرغ چرخ کرده، پنیرپیتزا، سیر و پیاز رنده شده ، سس تند و مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب هم بزنید، می توانید در غذاساز هم بریزید تا خوب مخلوط شود و چسبناک شود. 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. پفک را مانند پودر سوخاری له کنید و کنجد را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید و یک قاشق مرباخوری زعفران در آب جوش حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید. مخلوط مرغ را از یخچال خارج کنید و به اندازه گردو بردارید و با کف دست ناگت را پهن کنید و در پودرسوخاری بغلطانید و بعد در ظرف تخم مرغ زده بغلطانید و سپس در مخلوط پفک و کنجد بغلطانید. در یک ماهی تابه کوچک کمی روغن بریزید و ناگت ها را سرخ کنید . زیر شعله را زیاد نکنید تا ناگت ها خوب مغز پخت شود . ناگت های سرخ شده را درظرفی بچینید و برحسب ذائقه خودتان تزئین کنید. ناگت مرغ آماده سرو است.منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]