کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: 10 نکته مهم که همه آشپزها باید بدانند

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷ [ ۱۴:۱۹]
    نوشته ها
    43
    امتیاز
    214
    سطح
    1
    Points: 214, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 4 در 3 پست

    Post 10 نکته مهم که همه آشپزها باید بدانند

    10 نکته مهم که همه آشپزها باید بدانند.با بخش نکات آشپزی مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید 1-درست قرار دادن تابه روی گاز نکات آشپزیدقت کنید موقع قرار دادن تابه روی گاز، دسته آن در کنار قرار گیرد تا هنگام عبور از کنار گاز تصادفا به آن برخورد نکنید.2- آب گیری مرکبات نکات آشپزیبرای تهیه سس سرکه، پیش غذا، آبمیوه یا هر غذای فصلی دیگر از آب گیری مرکبات مانده خودداری کنید. چرا که این جور مرکبات آب کافی ندارند. هم چنین برای فشردن و آب گیری از دست استفاده کنید تا بتوانید هسته*ها را از میوه جدا کنید.3-استفاده از فر در پایان آشپزی نکات آشپزیاگر غذایی را که روی گاز گذاشته*اید در حال سوختن است یا روی گوشتتان بیش*ازحد سرخ*شده است آن را در فر قرار دهید چرا که توزیع گرمای بیش*تر و یکنواخت*تری نسبت به گاز دارد.4- شوری غذا نکات آشپزیاگر به هر دلیلی بیش*ازحد به غذایتان نمک اضافه کردید برای متعادل ساختن طعم نمک نوعی از مرکبات را به غذایتان اضافه کنید. اسید موجود در آن باعث کاهش طعم شوری می*شود.5- نگهداری سبزیجات نکات آشپزیبهترین راه نگهداری سبزیجات پیچیدن آن*ها در یک حوله کاغذی نمدار و قرار دادنشان داخل یک کیسه پلاستیکی ست.6- شکستن تخم مرغ نکات آشپزیبرای شکاندن تخم مرغ به جای زدن آن به لبه کاسه آن را به یک سطح صاف بزنید. زدن تخم مرغ به لبه کاسه باعث می*شود پوسته تخم مرغ ترک زیادی بخورد و تکه*های زیادی از آن وارد غذایتان شود.7- آماده*سازی درست خمیر نکات آشپزیهرگز خمیرتان را بیش*ازحد به هم نزنید. مخلوط کردن بیش*ازحد خمیر همیشه جز کارهایی بوده است که نباید انجام شوند. مطمئن شوید که مخلوط را تا جایی به هم می*زنید که مواد به خوبی ترکیب شده*اند در غیر این صورت محصول نهایی خوبی نخواهید داشت. 8-اضافه کردن نمک به غذا نکات آشپزیما توصیه نمی*کنیم که بیش از اندازه نمک به غذایتان اضافه کنید، اما حتما بین مراحل آشپزی*تان غذایتان را بچشید و مطمئن شوید که نمک کافی را دارد. به این دلیل که نمک باعث می*شود طعم غذا خودش را نمایان کند. از اضافه کردن نمک در مرحله آخر آشپزی بپرهیزید چرا که بدترین زمان ممکن است.9- داخل تابه را بیش از اندازه شلوغ نکنید نکات آشپزیزمانی که در حال گرم کردن یا سرخ کردن غذایی مانند استیک، صدف، گوشت چرخ شده و... هستید خیلی مهم است که داخل تابه را زیاد شلوغ نکنید زیرا در این حالت به جای سرخ شدن، غذایتان بخارپز می*شود. (زیرا مواد غذایی زمانی که می*پزند رطوبت آزاد می*کنند.)10- گوشت یا ماهی را زمانی که یخ زده است طبخ ندهید نکات آشپزیقبل از طبخ گوشت یا ماهی فریز شده، آن*ها را به دمای اتاق برسانید زیرا زمانی که اقدام به طبخ گوشت یا ماهی یخ زده کنید، بیرون آن خیلی سریع می*پزد درحالی*که داخل آن به دلیل یخ زدگی خام می*ماند. این باعث می*شود که گوشتتان خوب پخته نشده و داخلش خام باقی بماند درحالی*که روی آن کاملا پخته شده است.منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]

  2. کاربر روبرو از پست مفید iranstyle سپاس کرده است .

    Dorhato (چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸)

  3. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۲۶ مرداد ۹۸ [ ۱۷:۴۵]
    نوشته ها
    116
    امتیاز
    457
    سطح
    1
    Points: 457, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    250 Experience Points31 days registered
    سپاس ها
    173
    سپاس شده 0 در 0 پست
    نمیدونم واقعا چطوری بعضی ها بدون تست کردن غذا نمک به غذا می زنن.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •