کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: غذاي دوره اشكانيان

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,941 در 1,277 پست
    حالت من
    Shad

    غذاي دوره اشكانيان

    غذاي دوره اشكانيان
    آنچه در مورد غذاي دوره اشكاني ميدانيم از طريق تاريخنگاران رومي به ما رسيده است. ماركوس گاويوس ابيسيوس و ماركوس پرسيوي كاتو در اين مورد مطالبي بيان كرده اند

    نان در دوره اشكانيان به صورت ناني محكم و سفت بوده كه شباهت زيادي با بيسكويتهاي امروزه داشته است. اين نان نسبت به نانهاي نرم زمان بيشتري قابل نگه داري بوده و مخصوصا در زمان سفر و جنگ استقاده ميشده است

    سس گاروم كه براي سرو ماهي استفاده ميشد. اين سس را به ماهي ميزدند و مي خوردند

    مرغ طبخ شده به روش اشكاني: اشكانيان نوعي غذا را با مرغ+شراب قرمز+برگ كرفس+زيره سياه مي پختند و با سس مخصوصي ميخوردند

    طبخ بره به روش اشكاني: اين غذا از گوشت بره+آلو+پياز+سس+روغن زيتون+كلم+سير+فلفل+شراب سفيد تهيه ميشد. پس از مخلوط كردن اين مواد غذا را ميپختند

  2. 2 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    وکیل (سه شنبه ۲۷ تیر ۹۱),خطیره (جمعه ۰۶ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •