وسایل و تجهیزات راه ادازی فست فود و همبر گر و ساندویچعموما منظور از فست فود تمامی غذاهایی است که به صورت نیمه اماده نگهداری می شوند و در هنگام مراجعه مشتری به طور کامل پخت و سرو می شود. در این نوشته منظور ما از فست فود راه اندازی یک همبر گر و ساندویچ فروشی است امروزه غذاهای ساندویچی و فست فود ار استقبال خوبی بر خوردار شده است و مغازه های کوچکی باز شده اند که فقط همبر گر یا فقط انواع ساندویچ ارایه می دهندبرای راه اندازی مغازه های فست فود به وسایل زیر نیاز است:1- چرخ گوشت : برای تهیه گوشت چرخ کرده مورد نیاز در همبرگر و انواع ساندویچ بایستی از چرخ گوشت استفاده نمود چرخ گوشت انواع مختلفی دارند که از ارزان ترین انها نمونه های تسمه ایی می باشد و بهترین نمونه انها گیربکسی می باشد چرخ گوشت ها را باید با توجه به حجم کار مغازه انتخاب کرد: 2- میکسر گوشت: برای تهیه همبر گرد بایستی گوشت را با مواد لفزودنی دیگر مخاوط کرد که برای اینکار بایستی از مخلوط کن یا میکسر سه کاره استفاده کرد که البته میکسر سه کاره قابلیت و توانایی بیشتری در این زمینه دارد.3-همبر گرزن: پس از اماده شدن گوشت برگر بایستی ان را به فرم دایره ایی شکل داد. برای این منظور بایستی از دستگاه همبر گرزن استفاده شود. همبرگر زن انواع مختلفی دارد که عموما دستی ساده یا دستی اهرمی هستند البته نوع اتوماتیک ان نیز وجود دارد که از لحاظ ظرفیت تولید و قیمت ان بسیار بالا است 4-خلال کن و خرد کن : برای خرد کردن موادی که روی همبرگر استفاده می شود مثل پیاز جعفری فلفل دلمه ایی پنیر و … بایستی از خلال کن یا خرد کن استفاه کرد. 5-تاپینگ همبرگر: برای نکخداری مواد مورد نیاز و برای پیچیدن یک برگر نیاز به یک یخچال خابیده که در قسمت بالای ان دارای کاسه استیل است و حالت برودتی دارد می باشد که به این یخچال تاپینگ می گویند.تاپینگی که برای همبرگر استفاده می شود عموما در طول 100 یا 120 ساخته می شود و زیر ان فریزر است همچنین در بالای سر ان دارای یک یا دو طبقه استیل که به ان رف میگویند است 6- مخلوط کن: برای تهیه سس مخصوص یرگر بایستی از مخلوط یا بلندر استفاده نمود . 7- فر ساندویچ-گریل ساندویچ-فلت یا گریدل ساندویچ: مهمترین دستگاه در پخت یک همبر گر یا یک ساندویچ خوب انتخاب فر مناسب است. میتوان یک فر مرکب ساندویچ که ترکیبی از سنگ سرخ کردنی گریل ذغالی و سرخکن است را ساخت و استفاده کرد ویا میتوان از گریل ها و فلت های اماده رومیزی در بازار استفاده کرد گریا های ذغالی برای پخت بدون روغن مورد استفاده هستند و حد واسط شعله و چدن روی فر ذغال های نسوز می باشند 8-سرخ کن: یکی از مهمترین وسایل در فست فود سرخ کن است از سرخ کن برای پخت سیب زمینی فرنچ فرایز فیله مرغ قارچ سوخاریو … استفاده می شود سرخ کن ها در انواع برقی و گازی وجود دارد هچنین در مدل های رومیزی و ایستاده تک لگن و دو لگن موجود می باشد 9- شوتینگ سیب زمینی و ساندویچ: بعد از سرخ شدن سیب زمینی و یا اماده شدن ساندویچ و همبر گر تا زمان تحویل باید ان را در محلی گرم نگهداری کرد تا هو در دسترس پرسنل باشد و هم گرم و تازه بمانددستگاهی که به این منظور استفاده می شود شوتینگ است شوتینگ ها معمولا از یک المان حرارتی در سقف خو بهره مبرد که سبب گرم شدن محصول که در زیر ان قرار گرفته می شود10- کالباس بر: برای تهیه ساندویچ نیاز است که کالباس و سوسیس به فرم ورقه ورقه در اید و وسیله مناسب برای این کار کالباس بر است. کالباس برها بر اساس قطر تیغه انها سایز بندی می شوند که در سایز 25 27.5 و 30وجود دارد 11-ساندویچ میکر: برای تهیه برخی از ساندویچ های امروزی که ترکیبی از نان تست و ورقه هایی از گوشت و ژامبون است بایستی از ساندویچ میکر استفاده کرد ساندویچ میکر ترکیبی از دو صفحه چدنی استلولا شده است و پشت ان المنت است و جهت پرس کردن ساندویچ مورد استفاده است. 12-توستر: یکی از وسایلی که در برگر فروشیها می توان کمک شایانی به افزایش کیفیت هبرگر بکند توستر است.توسط توستر میتوان نان همبر گر را برشته کرد که این کار سبب خوش طعم شدن و تازگی همبرگر می شود توستر ها در دو نوع ریلی عمودی و افقی وجود دارد. 13-سالاماندر: وسیله ای است که برای حرارت دهی از بالا مورد استفاده است . این مورد برای اب کردن پنیر رو غذا و گرم کردن غذا و همچنین پختن گوشت و مرغ بدون دود استفاده می شودبرای کسب اطلاعات بیشتر و مقالات به روز از وب سایت گروه صنعتی زادمن به آدرس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] یا از صفحه اینستاگرام شرکت به آدرس redirect.php?a=*[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] بازدید فرمایید.