روش تهیه قهوه با کمکس قهوه ساز کمکس (Chemex) چیست ?قهوه ساز کمکس این قهوه ساز محبوب توسط شیمیدان آمریکایی پیتر شلومبوه (Peter Schlumbohm) اختراع و در سال 1942 میلادی توسط شرکتی با نام کمکس عرضه گردید.کمکس از روش تزریقی (Infuson Method) استفاده می کند، که به همین خاطر بسیار از لحاظ طعم و غلظت شبیه به قهوه ساز های چکه ای (Drip Coffee Maker) همچون وی شصت می باشد. ولی به دلیل استفاده از فیلتری که 20 تا 30 درصد ضخیم تر از وی شصت می باشد قهوه ای غنی تر ارائه می دهد.* روش تهیه قهوه با استفاده از قهوه ساز کمکس– مقداری آب را جوش می آوریم– میزان 30 گرم دانه قهوه را با درجه ای درشتر از وی شصت و ریز تر از فرنچ پرس آسیاب می کنیم..– فیلتر را درون کمکس قرار می دهیم و مقداری آب گرم بر روی آن می ریزیم تا هم بوی کاغذ از بین برود و هم کمکس رو گرم کرده باشیم.– آبی که درون ظرف جمع شده را تخلیه می کنیم.– قهوه آسیاب شده را اضافه می کنیم.– تقریبا به میزان 60 گرم آب با دمای 92 تا 96 درجه سانتیگراد را بر روی قهوه آسیاب شده می ریزیم به طوری که آب به تمام قهوه برسد و حدود 30 تا 40 ثانیه صبر می کنیم تا قهوه به اصطلاح شکوفه بزند. (Blooming)– حال مابقی آب که چیزی حدود 440 گرم می باشد را در مدت زمان تقریبی 2 دقیقه به طور دورانی و آهسته بر روی قهوه آسیاب شده می ریزیم.– سپس به مدت تقریبا 1 دقیقه صبر می کنیم تا قهوه در پایین ظرف جمع شود.– فیلتر را برمی داریم و قهوه را سرو می کنیم.برای کسب اطلاعات بیشتر و مقالات به روز از وب سایت گروه صنعتی زادمن به آدرس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] یا از صفحه اینستاگرام شرکت به آدرس redirect.php?a=*[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] بازدید فرمایید.