طرز تهیه ی كالباس و سوسیس خانگی • طرز تهیه ی كالباس خانگیدستور 1:برای تهیه ی كالباس خانگیمواد لازم :گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)سیر : 3 حبهزرده ی تخم مرغ : 3 عددآرد : 3 قاشق غذا خوریفلفل سیاه : نصف قاشق مربا خورینمک : 1 قاشق مربا خوریدارچین : یک سوم قاشق مربا خوریزنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوریهل : نصف قاشق مربا خوریمیخک : اندازه ی یک عدسجوز هندی : اندازه ی 2 عدسبه جای میخک و جوز هندی می توان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود .روغن مایع : 2 قاشق غذا خوریطرز تهیه :گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( یا در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »دستور شماره 2: برای تهیه ی كالباس خانگیشیر خشك ( قنادی) 1 پیمانهآرد سفید نصف پیمانهیخ حدودا 2 پیمانهسینه مرغ خام بزرگ 1 عددنمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمیقارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواهسیر به میزان دلخواهسینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتر است كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشد.دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن استدستور شماره 3: برای تهیه ی كالباس خانگیمواد لازم:فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلوسیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید)آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیمزرده ی تخم مرغ: 3 عددیخ: 6 تكهجعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوریتخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوریشیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك:1 فنجانفلفل سیاه : نصف قاشق مربا خورینمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشهدارچین : 3/1 قاشق مربا خوریزنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوریهل : نصف قاشق مربا خوریمیخک : نوك قاشق مرباخوریجوز هندی : نوك قاشق مرباخوریآویشن: 4/1 قاشق مرباخوریاسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه.روغن مایع : 2 قاشق غذا خوریكیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخدانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست داریدپسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست داریدقارچ: به میزان دلخواهطرز تهیه:گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم.سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم……..سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.• طرز تهیه سوسیس خانگی آسان•مواد لازم برای سوسیس خانگی ساده• • گوشت چرخ کرده 600 گرم• سویا چرخ شده 1/2 پیمانه• تخم مرغ 1 عدد• روغن مایع 2 قاشق غذاخوری• پودر نشاسته 1/2 پیمانه• آرد گندم 2 قاشق غذاخوری• آب سرد مقداری• پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری• ادویه ها• شیر خشک قنادی 1 قاشق غذاخوری• پودر سیر 1 قاشق چایخوری• پودر هل،میخک،جوز هندی (از هر یک) 1/2 قاشق چایخوری• پودر خردل، زردچوبه (از هر یک) 1/2 قاشق چایخوری• دارچین و زنجبیل (از هر یک) 1/2 قاشق چایخوری• پودرتخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری• فلفل قزمز و سیاه (از هر یک) 1/4 قاشق چایخوری• نمک 1 قاشق غذاخوریطرز تهیه سوسیس خانگی •• مرحله اول:• ابتدا تمام مواد، گوشت، پودر سویا، شیرخشک، نشاسته، آب، تخم مرغ، روغن، سیر را در بلندر بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.•• مرحله دوم:• ادویه ها را اول با هم مخلوط و بعد الک کنید تا ادویه ای کاملا نرم داشته باشید، حالا ادویه را هم با مواد داخل دستگاه مخلوط کنید.•• مرحله سوم:• مواد را از دستگاه خارج کنید و به مدت 15 تا 30 دقیقه به خوبی ورز دهید تا مواد به خوبی هم گیر و منسجم شود. اگر همزن ایستاده آشپزخانه دارید این کار را با سری پدال شکل همزن انجام دهید تا زمانی که مواد سوسیس کاملا منسجم شود.•• مرحله چهارم:• سری سوسیس ساز چرخ گوشت را نصب کنید و یک سر نایلون مخصوص سوسیس را به سری مخصوص وصل و با نخ محکم کنید و مواد را در چرخ ریخته و داخل نایلون را پر کنید؛ دقت داشته باشید با یک دست نایلون مخصوص را که به سری سوسیس ساز وصل شده بگیرید و با دست دیگر بخشی را که از مواد پر می شود، این کار از ورود هوا جلوگیری می کند.•• مواد که کاملا پر شد می توانید، آن ها را به سایز دلخواه تقسیم کنید و با نخ مخصوص آشپزی سر و انتهای هر بخش را به خوبی ببندید.•• مرحله پنجم:• سوسیسها را به مدت یک ساعت در بخارپز بگذارید تا بپزد. اگر بخار پز ندارید آن ها را در سبدی فلزی بچینید و آن را روی قابلمه ای در حال جوش گذاشته و در پوش ظرف را بگذارید تا بپزد.طرز تقسیم بندی سوسیس خانگی •• مرحله شش:• پس از پختن و خنک شدن سوسیس ها را دو یا سه ساعت در فریز قرار دهید؛ بعد از این مدت سوسیس ها را به یخچال منقل کنید و اجازه دهید 24 ساعت استراحت کند تا آماده مصرف شود.• پس از سپری شدن زمان لازم سوسیس خانگی گوشت را به هر شیوه که دوست دارید طبخ کنید.•• نکات:• 1 – بهتر است بگذارید مایه کاملا خنک شود، مخصوصا زمانی که آن را در کیسه مخصوص پر می کنید.• 2 – در استفاده از ادویه های جاگزین محدودیتی نیست، شما هر آنچه مایل هستید بیافزایید.• 3 – اگر سری مخصوص سوسیس ندارید می توانید مواد را روی نایلون پهن کنید و به شکل رول های باریک در آورید و داخل سلفون بپیچید و بعد طبق آنچه در مرحله شماره 4 گفته شد تقسیم بندی کنید.• 4 – می توان مقدار کمی از انواع سبزیجات نیز به مواد افزود.• 5 – نایلون مخصوص را می توان از لوزم قنادی ها یا فروشگاه های بزرگ لوازم پلاستیکی تهیه کرد.وسایل آشپزخانه صنعتی - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - لوازم آشپزخانه صنعتی - تجهیزات فست فود - وسایل فست فود- لوازم فست فود- تجهیزات کافی شاپ- وسایل کافی شاپ- لوازم کافی شاپ- تجهیزات فست فود دست دوم - وسایل رستوران دست دوم- لوازم کافه - راه اندازی رستوران- راه اندازی فست فود - چگونه رستوران راه بیاندازیم - هزینه های راه اندازی رستوران - اموزش کافه منبرای کسب اطلاعات بیشتر و مقالات به روز از وب سایت گروه صنعتی زادمن به آدرس www.zadman.ir یا از صفحه اینستاگرام شرکت به آدرس *redirect.php?a=instagram.com/zadman.co بازدید فرمایید.•