رز تهیه دسر پاناکوتایک دستور دسر ذاتاً ایتالیایی است. پاناکوتا را می*توان جزو دسته*ی پودینگ*ها دانست. این دسر محبوب عمر چندانی ندارد و احتمالاً باید تولد آن را حول*وحوش ۱۹۶۰ میلادی جست*وجو کرد؛ چون در کتاب*های آشپزی قبل از این تاریخ نامی از این دسر دیده نمی*شود. این دسر پرطرفدار این روزها به*شکل آماده و در بسته*بندی*های مختلف در همه*جا پیدا می*شود، اما طرز تهیه*ی آن بسیار ساده است. طرز تهیه دسر پاناکوتا نهایتاً نیم*ساعت از شما وقت می*گیرد و البته چهار تا پنج ساعت هم برای سرو باید داخل یخچال قرار بگیرد. ///پودر ژلاتین را در ظرفی مناسب داخل شیر سرد بریزید./ظرف را روی کتری در حال جوش قرار دهید و در آن را بگذارید که به*روش بنماری، یکنواخت شود./خامه و شکر را در قابلمه کوچک روی حرارت کم، بدون اینکه بجوشد، گرم کنید./به*محض اینکه جوش*های ریز در کنار خامه و شکر پیدا شد، قابلمه را از روی شعله بردارید./شیر مخلوط با پودر ژلاتین را به*همراه وانیل به خامه و شکر اضافه کنید./مایه را خوب مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید./ظرف را داخل یخچال بگذارید که سرد شود./ژله*ی انار را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید و بگذارید که سرد شود؛ همچنین می*توانید از روش بن*ماری هم استفاده کنید./دانه*های انار را روی پاناکوتا بریزید و ژله را روی آن اضافه کنید./پاناکوتای انار را برای چهار تا پنج ساعت در یخچال بگذارید که سرد شود و شکل بگیرد./منبع: بلاگ اسنپ فود