کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: دسر سیب با نون سوخاری

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۴ خرداد ۹۲ [ ۱۲:۱۱]
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    311
    امتیاز
    2,077
    سطح
    1
    Points: 2,077, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Three Friends1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    143
    سپاس شده 317 در 166 پست
    حالت من
    Mehrabon

    دسر سیب با نون سوخاری

    مواد لازم:
    نان سوخاری = به میزان لازم
    آرد سفید گندم =1 ق غ
    نشاسته ذرت= 1 ق غ
    شیر= 2 لیوان
    شکر =5/1پیمانه
    آبلیمو =1 ق م
    سیب = 3 عدد
    خامه = نصف پاکت
    پودر قند =5/1 ق غ
    سفیده تخم مرغ =2 عدد
    پودر نارگیل = به میزان لازم
    گردو و پودر پسته برای تزیین = به مقدار دلخواه
    گیلاس یا توت فرنگی برای تزیین(در صورت تمایل)
    طرز تهیه:
    داخل یک ظرف مستطیل یا مربع شکل هر تعداد که جا میگیرد نان سوخاری می چینیم.
    در یک قابلمه کوچک یک لیوان آب را همراه با نصف پیمانه از شکری که داریم را میریزیم و روی اجاق شریت درست می کنیم در آخر 1 ق م آبلیموی تازه را هم میریزیم. نیازی نیست زیاد بجوشد تا غلیظ شود
    5 دقیقه که بجوشد کافیست. شربت آماده شده را روی نان سوخاریها با قاشق میریزیم. دقت کنید که هر دوطرف نانها خیس شوند . البته نباید نانها در شربت غوطه ور شوند تا حدی که نرم ( نه له) شوند کافیست.
    آرد ، نشاسته ، شیر و نصف پیمانه از شکر را در ظرفی ریخته و به آرامی هم می زنیم تا یک مایع یکدست
    بدست آوریم. مایع را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود و به حد جوشیدن برسد. درست مثل پختن فرنی، البته این مایع کمی باید غلیظ تراز فرنی باشد تا هنگام یرش زدن دسر نریزد.
    ( اگر لیمو سنگی تازه دارید میتوانید کمی از پوست زردش را داخل مایع رنده کنید.)
    مایع آماده شده را روی نانها در ظرف ریخته و پخش می کنیم و سطح آن را با صاف میکنیم طوری که نانها دیده نشوند. ظرف را در یخچال میگزاریم .
    سیبها را پوست گرفته و رنده میکنیم (قسمت درشت رنده) و با نصف پیمانه از شکر باقی مانده می پزیم (با شعله ملایم) آب نمیریزیم چون سیب آب می اندازد. کمی که پخته شد و آب سیبها جذ ب شد و رنگشون تغییر کرد از روی شعله برمیداریم، چند دقیقه میگذاریم خنک شود بعد روی مواد قبلی به آرامی پخش می کنیم و دوباره در یخچال قرار میدهیم.
    سفیده تخم مرغ را آنقدر با همزن بزنید که سفید شود و فرم بگیرد. بعد پودر قند و نصف پاکت خامه را هم اضافه کنید و دوباره با هم زن بزنید.( اگر سفیده تخم مرغ دوست ندارید فقط از خامه خالی و پودر قند استفاده کنید) از پودرخامه آماده هم می توانید استفاده کنید.(krem shanti).
    خامه را روی مواد میریزیم و صاف می کنیم ، با پودر نارگیل روی دسرمان را کاملا میپوشانیم و با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده تزیین میکنیم.(تزیین به سلیقه خودتان) دسر را به مدت سه ساعت در یخپال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
    دسر را برش بزنید و در پیش دستی سرو کنید.
    نوش جان.
    این دسر را بدون سیب هم می توانید درست کنید.(فقط یادتون نره اسمشو عوض کنید.)
    جســـارت مـــی خــــواهــد!!!

    نــزدیــک شــدن بــه افــکــار دختــری...

    کــه روزهـــا...

    مــردانــه بـــا زنــدگــی مــی جنـــگد ...

    امــا شـــب هــا......

    بالــشـتـش از هـــق هـــق هـــای دختــــرانه خیــــس اســـت ... !

  2. کاربر روبرو از پست مفید topolijoon سپاس کرده است .

    وکیل (دوشنبه ۱۳ آذر ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •