کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: شله زرد

  1. #1
    مدیر کل سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۸:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,543 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    Post شله زرد


    شله زرد


    مواد لازم :
    كره 50 گرم
    برنج 2 پيمانه
    آب 2ليتر
    شكر 5 پيمانه


    زعفران پودر شده 1 قاشق چايخوري
    آب جوش
    2 قاشق سوپخوري
    گلاب 1/4 پيمانه
    خلال بادام مقداري
    طرز تهيه :
    برنج را پاك كرده و شسته و بمدت بيست و چهار ساعت با مقداري آب خيس نموده , سپس آب آنرا خالي كنيدو با دو ليتر آب در ديگ مورد نظر بريزيد. و روي آتش تند قرار دهيد تا بجوشد . كف برنج را بگيريد, آتش را كم كنيد تادانه هاي برنج حالت بلوري و لعاب دار پيدا كند . گاهي با قاشق چوبي هم بزنيد تا ته نگيرد .شكر را اضافه كنيد و از اين پس مرتب هم بزنيد تا لعاب بياندازد. زعفران را از قبل در آب جوش حل كنيدو دم بگذاريد سپس به مايه اضافه كنيد تا بجوشد. اگر شله زرد سفت شد كمي آب جوش اضافه كنيد , توجه داشته باشيد كه شله زرد پس از سرد شدن سفت تر مي شود. در صورت نياز اگر رنگ شله زرد مناسب نبود مقداري زعفران را در اندكي آب داغ حل كنيد و كم كم به شله زرد اضافه كنيدو هم بزنيد . تا شله زرد به رنگ دلخواه در آيد . سپس گلاب و مقداري خلال بدام را اضافه كنيد. سفتي شله زرد بايد به درجه اي برسد كه اگر يك قاشق از آن روي بشقاب بريزيد , رقيق نباشد و حكتي نداشته باشد. در اين هنگام كره را داغ كرده و صاف كنيد و به شله زرد اضافه كرده و هم بزنيد . حرارت بايد خيلي كم باشد. در ديگ را ببنديد و شله زرد حدود نيم ساعت دم بكشد ,تا جا بيافتد . شله زرد را در ظرف مورد نظر كشيدهو بگذاريد خنك شود . سپس روي آن را بادارچين و كمي خلال بادام يا خلال پسته تزئين كنيد .
    تصاویر پیوست شده



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    Hidden Content



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



  2. #2
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۶ بهمن ۹۶ [ ۱۸:۳۹]
    نوشته ها
    332
    امتیاز
    10,186
    سطح
    1
    Points: 10,186, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsVeteran10000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    سپاس ها
    4
    سپاس شده 139 در 89 پست

    شله زرد

    مواد لازم :

    250 گرم برنج
    500 گرم شكر
    يك قاشق مرباخوري زعفران سائيده
    يك قاشق چاي خوري نمك
    يك فنجان گلاب
    50 گرم خلال بادام
    كمي پودر پسته و دارچين


    طرز تهيه
    برنج را شب قبل خوب بشوييد تا آب آخرين بار آن كاملاً صاف و زلال باشد و با يك ليوان گلاب و 4-5 ليوان آب بگذاريد برنج خيس
    بخورد. 9 ليوان آب را در قابلمه متوسطي ريخته و بگذاريد جوش بيايد، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنيد تا بجوشد. كف روي آن
    را با كفگير برداريد و مرتب برنج را به هم بزنيد تا ته نگيرد. شعله را ملايم كنيد تا برنج بپزد. شكر را در اين مرحله اضافه كنيد. خلال
    بادام را شسته، يك ساعت در گلاب خيس كرده و به شله زرد اضافه كنيد. چون شله زرد معمولاً زود ته مي گيرد، بعد از اضافه كردن
    شكر بايد مرتب هم بزنيد كه اين مشكل پيش نيايد. اگر احساس كرديد شله زرد شما كمي سفت شده، مي توانيد كمي آب جوش
    به آن اضافه كنيد. براي اين كه شله زرد شما آب نيندازد، بهتر است روي حرارت ملايم اجاق، شعله پخش كن قرار دهيد و بگذاريد
    يك ساعت ديگر بعد از جا افتادن روي حرارت باقي بماند تا آب اضافه آن تبخير شود، يا آن كه در ظرف نسوز كشيده و در فر قرار
    دهيد. شله زرد آماده شده را در ظرف بزرگي كشيده و بعد از ده دقيقه سطح آن را با پودر پسته و دارچين تزئين كنيد و بگذاريد خنك
    شود.


  3. کاربر روبرو از پست مفید كليك سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (چهارشنبه ۰۲ مرداد ۹۲)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •