مواد لازم:


خلال پوست نارنج خشک 100 گرم

شکر یک کیلو

آب*لیمو دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:


- خلال نارنج *ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن*را عوض کنید.

- مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

- خلال*ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.

- سپس خلال*ها را در آب*کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال*ها گرفته شود.

- شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.

- بعد از این*که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال*ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.

- در انتها آب*لیمو را به مربا اضافه کنید.عد از یکی دو جوش، مربا آماده است.