صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

موضوع: چگونه در بلاگفا صفحه بندی ایجاد کنم ؟

  1. #1
    مدیر بازنشسته

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۳ [ ۱۲:۱۷]
    محل سکونت
    ایران ، تهران
    نوشته ها
    614
    امتیاز
    15,947
    سطح
    1
    Points: 15,947, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsTagger First ClassCreated Album picturesOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    81
    سپاس ها
    1,864
    سپاس شده 757 در 356 پست

    Post چگونه در بلاگفا صفحه بندی ایجاد کنم ؟

    کد صفحه بندی در بلاگفا ، آموزش درج صفحات وبلاگ برای کاربران بلاگفا


    همانطور که میدانید صفحات وبلاگ در بلاگفا با مشکلاتی همراه است و این مشکل باعث کم شدن بازدید وبلاگ می شود و مطالب قدیمی به سختی قابل مشاهده است

    از این رو تصمیم به آموزش اضافه کردن صفحات وبلاگ برای کاربران عزیز بلاگفا را گرفتم

    این کد رو دقیقا بعد از کد

    <blogfa/>

    در قالب وبلاگتون اضافه کنید (به بخش ویرایش قالب وبلاگ برید و قطعه کد فوق را جستوجو کنید ، سپس اینتر کنید و در خط بعد کد زیر رو وارد کنید)


    کد PHP:

    <style>.pging {    direction:rtl;    font-size:1.2em;    height:30px;    margin:40px 0 0;    color:#000000;    padding-bottom: 20px;    text-align: center;}
    .pging a:link, .pging a:visited {border:1px solid #666666;  color:#B81B1F;   display:inline-block;    margin:0 3px;    padding:1px 5px;  font face:Tahoma; font-size:9pt; text-decoration:none;}
    .pging a:hover, .pging a:active {    color:#000000;}.pging a.current:link, .pging a.current:visited {    background-color:#000000;    border:1px solid #666666;    color:red;    cursor:text;}</style>

    <div class=pging><h5><a href="http://forums.pichak.net/thread715.html">صفحات وبلاگ</a></h5><center><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=1" class='page smaller'>1</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=2" class='page smaller'>2</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=3" class='page smaller'>3</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=4" class='page smaller'>4</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=5" class='page smaller'>5</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=6" class='page smaller'>6</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=7" class='page smaller'>7</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=8" class='page smaller'>8</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=9" class='page smaller'>9</A><A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=10" class='page smaller'>10</A><br><br></center></div

    امیدوارم این مطلب برایتان مفید بوده باشد
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط وکیل : چهارشنبه ۰۴ مرداد ۹۱ در ساعت ۱۴:۲۳ دلیل: اضافه شدن تصویر
    صداقت ، نخستین فصل دفتر دانایی است.


  2. 8 کاربر از پست مفید وکیل سپاس کرده اند .

    Arman7 (جمعه ۲۱ مهر ۹۱),DayaN (جمعه ۱۳ مرداد ۹۱),Eastern girl (یکشنبه ۳۰ تیر ۹۲),Mohsen A2 (پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۲),mostafam27 (سه شنبه ۲۵ مهر ۹۱),nasim.h (شنبه ۳۱ تیر ۹۱),sдjдd (یکشنبه ۰۹ تیر ۹۲),دنیای خاموش من (شنبه ۲۸ بهمن ۹۱)

  3. #2
    Z.F
    Z.F آنلاین نیست.
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۱۵ تیر ۹۳ [ ۲۰:۵۵]
    محل سکونت
    پشت كوه
    نوشته ها
    216
    امتیاز
    2,792
    سطح
    1
    Points: 2,792, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsCreated Album picturesTagger Second Class1000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    2
    سپاس ها
    445
    سپاس شده 313 در 173 پست
    حالت من
    Vaaaaay
    اين كد براي وبلاگ من 10 صفحه ايجاد ميكنه در صورتي كه وب من 2 صفحه داره كدي ندارين كه به تعداد صفحات شماره صفحه بذاره ؟ ممنون !

  4. کاربر روبرو از پست مفید Z.F سپاس کرده است .

    DayaN (جمعه ۱۳ مرداد ۹۱)

  5. #3
    مدیر بازنشسته

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۳ [ ۱۲:۱۷]
    محل سکونت
    ایران ، تهران
    نوشته ها
    614
    امتیاز
    15,947
    سطح
    1
    Points: 15,947, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsTagger First ClassCreated Album picturesOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    81
    سپاس ها
    1,864
    سپاس شده 757 در 356 پست
    این کد رو با ترفند درست کردم ، چون مشکل بسیاری از وبلاگ نویس ها همین صفحات در بلاگفا هستش
    شما میتونید به صورت دستی و به آسانی تعداد صفحات رو کم و زیاد کنید
    از بخش تنظیمات وبلاگ هم تعداد صفحات داخلی رو میتونید تنظیم کنید که مثلا در هر صفحه 7 مطلب نمایش داده بشه

    این کد صفحه ی دهم هستش

    <A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=10" class='page smaller'>10</A>

    برای اضافه کردن صفحه ی بیشتر از این کد کپی بگیرید و یکی دیگه همچین کدی اضافه کنید ، فقط عددهای خط بعدی را به 11 تغییر دهید (در هر خط دو عدد باید تغییر کند)

    برای حذف صفحات هم همین کد ها رو پاک کنید ، مثلا اگر همین کد که اشاره کردم رو پاک کنید صفحه دهم پاک میشه

    به همین ترتیب صفحه نهم و هشتم و غیره رو میتونید پاک کنید
    صداقت ، نخستین فصل دفتر دانایی است.


  6. 3 کاربر از پست مفید وکیل سپاس کرده اند .

    DayaN (جمعه ۱۳ مرداد ۹۱),Eastern girl (یکشنبه ۳۰ تیر ۹۲),Z.F (یکشنبه ۰۱ مرداد ۹۱)

  7. #4
    Z.F
    Z.F آنلاین نیست.
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۱۵ تیر ۹۳ [ ۲۰:۵۵]
    محل سکونت
    پشت كوه
    نوشته ها
    216
    امتیاز
    2,792
    سطح
    1
    Points: 2,792, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsCreated Album picturesTagger Second Class1000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    2
    سپاس ها
    445
    سپاس شده 313 در 173 پست
    حالت من
    Vaaaaay
    نقل قول نوشته اصلی توسط مجید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
    این کد رو با ترفند درست کردم ، چون مشکل بسیاری از وبلاگ نویس ها همین صفحات در بلاگفا هستش
    شما میتونید به صورت دستی و به آسانی تعداد صفحات رو کم و زیاد کنید
    از بخش تنظیمات وبلاگ هم تعداد صفحات داخلی رو میتونید تنظیم کنید که مثلا در هر صفحه 7 مطلب نمایش داده بشه

    این کد صفحه ی دهم هستش

    <A href="<-BlogUrl->/author-<-BlogId->.aspx?p=10" class='page smaller'>10</A>

    برای اضافه کردن صفحه ی بیشتر از این کد کپی بگیرید و یکی دیگه همچین کدی اضافه کنید ، فقط عددهای خط بعدی را به 11 تغییر دهید (در هر خط دو عدد باید تغییر کند)

    برای حذف صفحات هم همین کد ها رو پاک کنید ، مثلا اگر همین کد که اشاره کردم رو پاک کنید صفحه دهم پاک میشه

    به همین ترتیب صفحه نهم و هشتم و غیره رو میتونید پاک کنید
    ممنون! ولي من اين كاريو كه گفتين انجام ميدم منو مياد پايين پست ها ! نميشه درستش كرد ؟
    ویرایش توسط Z.F : یکشنبه ۰۱ مرداد ۹۱ در ساعت ۱۳:۰۹

  8. کاربر روبرو از پست مفید Z.F سپاس کرده است .

    DayaN (جمعه ۱۳ مرداد ۹۱)

  9. #5
    مدیر بازنشسته

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۳ [ ۱۲:۱۷]
    محل سکونت
    ایران ، تهران
    نوشته ها
    614
    امتیاز
    15,947
    سطح
    1
    Points: 15,947, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsTagger First ClassCreated Album picturesOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    81
    سپاس ها
    1,864
    سپاس شده 757 در 356 پست
    دقیقا این کد زیر پست ها درج میشه
    اینطوری درست کردم که همه بتونن استفاده کنند
    میشه طوری درست کرد که در منوی سمت چپ یا راست باشه اما برای هر وبلاگ و هر قالب طرحش فرق میکنه و باید کد با استایل اون درست بشه
    خودتون میتونید کد رو ویرایش کنید و با قالبتون سازگارش کنید و استفاده کنید
    صداقت ، نخستین فصل دفتر دانایی است.


  10. کاربر روبرو از پست مفید وکیل سپاس کرده است .

    Z.F (شنبه ۲۱ مرداد ۹۱)

  11. #6
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    جمعه ۲۱ مهر ۹۱ [ ۲۲:۵۰]
    نوشته ها
    2
    امتیاز
    52
    سطح
    1
    Points: 52, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registered
    سپاس ها
    2
    سپاس شده 1 در 1 پست
    مجید عزیز این کدی که گذاشتی خیلی هم خوبه اما فقط یه مشکلی هست ...... الان مطالب من زیاد شده و مطالب قبلی باید بره تو صفحه 2

    اما این کار چطور باید انجام بشه ؟؟!!

    من این کدو کپی کردم .. اومد صفحات 1 و 2 و3 ..... اما صفحه 2 رو که بزنی چیز درستی بهت نشون نمیده و میگه
    Page Not Found!

    صفحه ای با این آدرس پیدا نشد!

    من حقیقتش خیلی وارد نیستم ..... اما حتما به این نیاز دارم که مطالبم تو صفحات مرتب دسته بندی بشه ....

  12. کاربر روبرو از پست مفید Arman7 سپاس کرده است .

    2onya (پنجشنبه ۲۹ فروردین ۹۲)

  13. #7
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    جمعه ۲۱ مهر ۹۱ [ ۲۲:۵۰]
    نوشته ها
    2
    امتیاز
    52
    سطح
    1
    Points: 52, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registered
    سپاس ها
    2
    سپاس شده 1 در 1 پست
    کسی نیست که جواب من و بده واقعا ؟؟؟؟؟

  14. #8
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    امروز [ ۰۱:۲۹]
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    316
    دستاوردها:
    Three Friends100 Experience PointsTagger Second ClassYour first GroupOverdrive
    سپاس ها
    151
    سپاس شده 775 در 346 پست
    حالت من
    Mehrabon
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arman7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
    کسی نیست که جواب من و بده واقعا ؟؟؟؟؟
    این کدی که مینویسم مخصوص شرکت لوکس بلاگه شاید رو بلاگفا هم جواب بده


    <p align="center"><font face="Tahoma" size="2">
    <BlogNextAndPreviousBlock></BlogNextAndPreviousBlock>
    </font></p>

    ارزش چادرش را وقتی فهمیدم...
    که راننده تاکسی او را صدا زد:خانم‏!‏
    و دیگری را :خانمی‏!‏....


  15. کاربر روبرو از پست مفید saeed12 سپاس کرده است .

    Arman7 (جمعه ۲۱ مهر ۹۱)

  16. #9
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    جمعه ۲۸ تیر ۹۲ [ ۱۲:۱۴]
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    275
    سطح
    1
    Points: 275, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست
    سلام من وقتی کد رو اضافه میکنم میگه غیر مجاز است!!!

  17. #10
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    امروز [ ۲۰:۰۱]
    محل سکونت
    fars
    نوشته ها
    968
    امتیاز
    10,628
    سطح
    1
    Points: 10,628, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Three Friends1 year registered10000 Experience Points
    سپاس ها
    549
    سپاس شده 466 در 267 پست
    حالت من
    Bitafavot
    دوست عزیز ..........همه کدی رو نمیشه استفاده کنی فقط کد هایی میشه که برا بلاگفا ساخته شده باشه....گر غیر جاز میزنه یعنی کد برا بلاگفا نیست و مخصوص سرویس دیگه هست.................البته اکثر جاها مترجم دارن.......البته بعضی کد ها نمیشه داخل قالب بزاری و فقط باید در تنظیمات بزاری یا بالعکس........

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO