کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مرباى كدو حلوایى

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۴ خرداد ۹۲ [ ۱۳:۱۱]
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    311
    امتیاز
    2,077
    سطح
    1
    Points: 2,077, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Three Friends1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    143
    سپاس شده 317 در 166 پست
    حالت من
    Mehrabon

    Icon16 مرباى كدو حلوایى


    .

    مواد لازم:

    • كدوی پوست گرفته قالب*زده: یك كیلو
    • شكر: یك كیلو
    • آهك آب*نخورده: 250 گرم
    • آب: 4 لیوان برای پخت
    • ساقه دارچین: 2 تكه هر كدام به اندازه یك انگشت
    • آبلیموی تازه: یك قاشق غذاخوری
    • خلال پسته: برای تزیین

    روش تهیه:

    1- كدو را پوست گرفته و به هر شكلی كه دوست دارید قالب بزنید.

    2- 250 گرم آهك را در یك و نیم لیتر آب حل كرده و آن را به هم بزنید. سپس از صافی رد كنید.

    3- كدوها را به آب آهك صاف شده اضافه كنید و اجازه دهید به مدت 5 ساعت داخل آن باقی بماند.

    4- هر نیم ساعت یك*بار با قاشق چوبی كدوهای داخل آب آهك را هم بزنید.

    5- بعد از 5 ساعت كدوها را داخل آبكش بریزید و با آب سرد (آب شیر) آنها را خوب بشویید به طوری كه آهك آنها كاملا گرفته و پاك شود. دوبار این شست*وشو را تكرار كنید.

    6- سپس كدوها را داخل ظرف آب سرد ریخته و به مدت 8 ساعت اجازه دهید همان*طور باقی بماند البته باید هر یك ساعت یك*بار آب كدوها را عوض كنید.

    7- بعد از 8 ساعت دوباره كدوها را زیر شیر آب بشویید و سپس روی پارچه بریزید تا آب آنها كاملا گرفته شود.

    8- در این مرحله كدوها را وزن كنید چون باید وزن آنها مطابق با شكر، یك كیلو باشد.

    9- بعد از وزن كردن كدو و شكر، به 4 لیوان آب، شكر را اضافه كنید و روی حرارت بگذارید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی كه شكر كاملا حل شود. در عین حال اجازه دهید این تركیب با حرارت متوسط به مدت 25 دقیقه بجوشد.

    10 - بعد از 25 دقیقه چوب دارچین و كدوی قالب* زده را اضافه كنید و اجازه دهید به مدت یك ساعت و نیم با حرارت كم بجوشد.

    11- در این مرحله آبلیمو را اضافه كنید و بگذارید تركیب شما 10 دقیقه دیگر بجوشد سپس زیر آن را خاموش كنید.

    12 - اگر می*خواهید مربا را سرو كنید خلال پسته را 5 دقیقه قبل از سرو روی مربا بریزید چون اگر زودتر این كار را انجام دهید خلال پسته*ها حالت خمیر پیدا می**كند.

    نكته:

    1. موقع شست*وشوی كدوهایی كه از آب آهك بیرون آمده حتما از آب سرد استفاده كنید چون هرچه آب سردتر باشد زودتر آهك*ها را پاك می**كند در نتیجه طعم كدو را برمی*گرداند.

    2. چوب دارچین را كه همراه مربا جوشیده دور نریزید. زمانی كه مربا را داخل شیشه می*ریزید چوب*های دارچین را هم همراه آن داخل شیشه بگذارید چون سبب بیشتر شدن عطر مربای شما خواهد بود.

    جســـارت مـــی خــــواهــد!!!

    نــزدیــک شــدن بــه افــکــار دختــری...

    کــه روزهـــا...

    مــردانــه بـــا زنــدگــی مــی جنـــگد ...

    امــا شـــب هــا......

    بالــشـتـش از هـــق هـــق هـــای دختــــرانه خیــــس اســـت ... !

  2. کاربر روبرو از پست مفید topolijoon سپاس کرده است .

    Mohsen_Lucky20 (چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •