کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ترشي سالسا تند

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۴ خرداد ۹۲ [ ۱۳:۱۱]
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    311
    امتیاز
    2,077
    سطح
    1
    Points: 2,077, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Three Friends1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    143
    سپاس شده 317 در 166 پست
    حالت من
    Mehrabon

    Icon16 ترشي سالسا تند




    مواد لازم :



    • گوجه*فرنگي پوسته گرفته: 5/3 كيلوگرم


    • پياز خردشده: 2 فنجان


    • سركه: يك فنجان


    • سير له*شده: 5 حبه


    • فلفل: يك قاشق مرباخوري


    • گشنيز تازه و خرد شده: يك*دوم فنجان


    • رب گوجه*فرنگي: يك*سوم فنجان


    • نمك: يك قاشق مرباخوري


    • فلفل قرمز تند خردشده: يك*سوم فنجان


    • فلفل سبز تند خردشده: 3 فنجان



    روش تهیه :

    پوست و دانه گوجه فرنگي*ها را بگيريد سپس خردشان كنيد. (حدود14 فنجان) گوجه فرنگي*ها را 30 دقيقه در آبكش بگذاريد تا آب*شان كاملا گرفته شود. بعد آن*ها را در قابلمه*اي ريخته و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و بگذاريد با درب باز يك ساعت و ربع بجوشد تا غليظ شود. در اين مدت مرتب مواد را به هم بزنيد و فلفل*ها را اضافه كنيد، پياز و گشنيز، سركه، رب گوجه*فرنگي و سير را بريزيد و مخلوط را دوباره به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و 10 دقيقه با درب باز بجوشانيد سپس از روي حرارت برداريد. سالسا را در شيشه**هاي داغ استريليزه بريزيد. (يك*و نيم سانت از سر شيشه*ها را خالي بگذاريد.) دور لبه شيشه را پاك كنيد. درب شيشه را ببنديد و 15 دقيقه در آب جوش بجوشانيد. سپس روي الك سيمي خنك كنيد
    جســـارت مـــی خــــواهــد!!!

    نــزدیــک شــدن بــه افــکــار دختــری...

    کــه روزهـــا...

    مــردانــه بـــا زنــدگــی مــی جنـــگد ...

    امــا شـــب هــا......

    بالــشـتـش از هـــق هـــق هـــای دختــــرانه خیــــس اســـت ... !

  2. کاربر روبرو از پست مفید topolijoon سپاس کرده است .

    Mohsen_Lucky20 (چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •