مواد لازم:

  • آلوورای تازه پوست گرفته و خردشده: یك كیلوگرم
  • شكر: یك كیلو گرم
  • آب: 700 گرم
  • اسانس آلوورا: 2 قطره
  • آبلیموی تازه: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1 - آلوورا را پوست بگیرید و ژل*های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه*ای خرد كنید.

2 - آلوورای خرد شده را به مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید.

3 - بعد از اینكه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و 200 گرم از شكر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید تركیب شكر و آلوورا به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.

4 - تركیب شكر و آلوورا را روی حرارت بالا قرار*دهید تا جوش بیاید. بعد از اینكه به جوش آمد به مدت 35 تا 40 دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت 35 تا 40 دقیقه دیگر بجوشد.

5 - 800 گرم باقیمانده از شكر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و 700 گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شكر كاملا در آب حل شود.

6 - سپس تركیب آب و شكر را روی حرارت بگذارید تا زمانی كه به نقطه جوش برسد.

7 - هنگام جوشیدن كف شكر سطح آب می*آید كه باید آنها را با یك قاشق بردارید.

8 - حرارت گاز را ملایم كنید و اجازه دهید به مدت یك ساعت همین*طور بجوشد.

9 - وقتی كه تركیب كمی غلیظ شد آلوورا و شكری را كه قبلا پخته**اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه كنید.

10 - مربای شما آماده است فقط اجازه دهید كه كاملا خنك شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه كنید.

نكته:

اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا كنید می*توانید وانیل را جایگزین آن كنید.