کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نکته های آشپزی و خانه داری

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۱۵ فروردین ۹۲ [ ۰۹:۱۹]
    نوشته ها
    15
    امتیاز
    272
    سطح
    1
    Points: 272, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 15 در 7 پست
    حالت من
    Shad

    نکته های آشپزی و خانه داری

    برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .
    شستن قارچ
    قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .
    پوست گوجه فرنگی و سیب زمینی
    برای پوست کندن سیب زمینی
    استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .
    تیره نشدن زرده تخم مرغ
    برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .
    پوست کندن تخم مرغ آب پز
    گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید .
    پف کردن املت
    اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید
    .پف کردن سفیده
    تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .
    برنج سفیدتر
    هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود .
    پختن پاستا و ماکارونی
    ماکارونی و تمام پاستاها را در آب نمک و یا درمخلوط آب و کمی روغن بپزید تا بهم نچسبند .
    نگهداری دانه ذرت
    دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .
    هندوانه رسیده

    وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !
    پوست گرفتن گردو
    برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .
    رسیدن موز و گوجه فرنگی
    برای رسیدن موز و گوجه فرنگی نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند .
    ترد شدن سیب زمینی سرخ شده
    برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده ، در ظرف بزرگی آنها را سرخ کنید تا روی هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند .
    مصرف میوه جات
    میوه جات را باید رسیده و سبزیجات را نارس مصرف کرد .
    پختن کلم بنفش
    برای پختن کلم بنفش کمی به آب آن سرکه اضافه کنید . سپس در انتها نمک و کمی شکر بزنید .
    برداشتن تخم مرغ از شانه
    هنگام برداشتن تخم مرغ از داخل شانه با جعبه مقوایی ، انگشتان خود را مرطوب کنید تا از لغزیدن تخم مرغ و شکستن آن جلوگیری شود .
    گوشت کبابی خیس
    اگر گوشت کبابی خیس و آبدار است آنرا خشک کنید تا روی آتش در حین کباب شدن ، سفت نشود .
    استفاده از نمک در هنگام پخت حبوبات
    هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید . نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند ، بزنید
    .لک چربی روی فرش
    برای زدودن لکه چربی روی فرش جوش شیرین خشک روی آن بریزید و آن را داخل پرزها بمالید و صبح روز بعد روی آنرا جارو برقی بکشید.
    لکه قیر
    لکه قیر را میتوان با کمی بنزین زدود . لکه های چای و قهوه و کاکائو را با محلول آب و پودر رختشویی و دو قاشق مرباخوری امونیاک میتوان از بین برد .
    لکه خون و تخم مرغ
    لکه خون و لکه تخم مرغ روی پارچه و لباس را با آب سرد بشویید تا از بین بروند .
    گرفتن چربی غذاها
    چربی و روغن اضافی روی ظرف غذا را با گذاشتن چند برگ حوله کاغذی بگیرید .
    قارچ شاداب
    قارچ را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی ، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد !
    چسبیدن به تاوه
    پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .
    چسبیدن غذاها به تاوه
    پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .
    کرفس و کاهو
    برگهای خارجی کاهو کرفس را تا لحظه استفاده جدا نکنید و برگهای کرفس را پس از جداکردن خشک کنید و در ترشی و سوپ استفاده نمایید و برگهای کاهو را برای تهیه ته دیگ برنج بکار بگیرید .
    ترشح روغن
    پاشیدن اندکی نمک در روغن ماهیتابه از ترشح چربی به اطراف جلوگیری خواهد کرد .

    نگهداری پنیر
    پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت .
    نگهداری لوبیا سبز
    برای نگهداری لوبیا سبزبه جای فریز، میتوان آنها را خرد کرده و درون شیشه ای ریخته ، رویش آب نمک سرد ریخت .
    نگهداری آرد و حبوبات
    آرد و حبوبات را جای خشک و خنک و لوبیا چشم بلبلی را داخل یخچال نگهدارید .
    غوره غوره
    غوره رامیتوان دانه کرده و درون آبغوره و نمک نگهداری کرد که به آن غوره غوره میگویند .
    پختن گوشت و سبزی
    سبزیجات را در آب نمک بپزید و برای تهیه سوپ و آب گوشتها قبل از پخت نمک بزنید و برای استفاده از گوشت پخته ، پس از پختن و قبل از برداشتن نمک بزنید .
    نمک در نمکدان
    استفاده از نمکدان چوبی و یا ریختن چند دانه برنج از نم کشیدن نمک در نمکدان جلوگیری میکند .
    نگهداری ادویه جات
    فلفل و ادویه جات را بهتر است داخل پاکت کاغدی تیره رنگ نگهداری کنید تا مدتها سالم و بدون تغییر بمانند .
    جداکردن کیک از قالب
    کیک اگر داخل قالب بماند و کاملا سرد شود ، به قالب می چسبد . پس بهتر است کیک را تا کمی خنک شد از قالب در آوریم . اگر چسبید یا قالب را دوباره در فر گرم کنید و یا حوله ای را که با آب داغ آبکشی شده به بدنه خارجی قالب ببندیم تا کیک جدا شود .
    فرم دادن خامه
    زیر ظرف خامه ای را که دیر فرم میگیرد، باید درون یخ قرار داد و هم زد و یا با افزودن چند قطره لیمو ترش میتوان بهتر فرم داد .
    رفع شوری غذا
    شوری غذا را با یک قاشق سرکه و یا یکی ، دو حبه قند و یا کمی شکر میتوان گرفت .از سیب زمینی هم میتوان کمک گرفت .
    رفع شیرینی غذا
    شیرینی بیش از حد غذا را با کمی نمک یا یک قاشق سرکه میتوان زدود
    ویرایش توسط آترین : شنبه ۲۱ بهمن ۹۱ در ساعت ۱۴:۳۸

  2. کاربر روبرو از پست مفید آترین سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (چهارشنبه ۰۴ اردیبهشت ۹۲)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •