مواد لازم



خلال پسته يك پيمانه (130 گرم)
شكر نصف پيمانه (100 گرم)
ماءالشعير پيمانه (160 ميلي*ليتر)
تخم*مرغ يك عدد
خامه شيرين*شده 1 پيمانه (250 گرم)
وانيل قاشق چايخوری

طرز تهيه


ابتدا خلال پسته* را با نيمي از شكر در آسياب*برقي مي*ريزيم تا به صورت پودر در آيد. تخم*مرغ را با بقيه شكر و وانيل با همزن*برقي مي*زنيم تا حجم آن دو برابر شود. به تدريج ماءالشعير را با تخم*مرغ مخلوط كرده، پودر پسته و شكر را نيز داخل مواد مي*ريزيم و هم مي*زنيم تا يك*دست شود. در پايان خامه را با همزن مي*زنيم تا فرم بگيرد و به بستني اضافه مي*كنيم. بستني را داخل قالب فلزي ريخته در فريزر قرار مي*دهيم. در دو ساعت اول هر 30 دقيقه يك*بار بستني را هم مي*زنيم تا نرم شود و دوباره در فريزر مي*گذاريم پس از آخرين مرتبه، بستني بايد 24 ساعت در فريزر بماند تا آماده شود هنگام سرو بستني را برش داده و با ميوه و پسته تزيين مي*كنيم.



منبع:گروه آشپزی .بلگفا