کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ژله و چوپ شور

  1. #1
    مدیر کل سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۸:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,543 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    ژله و چوپ شور



    دسر ژله و چوب شور
    پودر ژله تمشک یا ژله شاه توت 1 بسته . تمشک یا شاه توت یخ زده 1 لیوان . کره 100 گرم
    خامه 1 لیوان . پنیر ماسکارپونه 1 لیوان . چوب شور 2 لیوان . شکر 1 لیوان . آب جوش 1 و نیم لیوان
    طرز تهیه : ابتدا پودر ژله را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید سپس کناری قرار دهید تا سرد شود ، چوب های شور را داخل کیسه فریزر بریزید و کمی بکوبید تا خرد شوند ( فقط باید کمی خرد شود و نیازی به پودر کردن نیست ).
    کره را بهمراه 1/4 لیوان شکر داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود و شکر نیز حل شود سپس خرده های چوب شور را اضافه و مخلوط نمایید ، خرده های چوب شور کره ای را داخل ظرف پیرکسی بریزید و خوب فشار دهید تا مواد ته ظرف منسجم و یکدست شوند سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید و پس از پخت کنار بگذارید تا سرد شود.
    در مدت زمانی که چوب شور کره ای سرد میشود میتوانید کرم میان دسر را آماده کنید ؛ برای تهیه کرم ابتدا پنیر خامه ای و بقیه شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
    کرم را روی چوب شورهایی که سرد شده است خوب پخش کنید ، کناره های ظرف را نیز خوب با کرم بپوشانید تا زمانی که ژله را اضافه میکنید به چوب شورها نفوذ نکند ، پس از اینکه خوب سطح چوب شورها را با کرم پوشش دادید ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

    پس از اینکه کرم خوب سرد شد از یخچال خارج کنید و تمشک ها یا شاه توت های یخ زده را روی کرم پخش کنید سپس ژله ای که از قبل اماده کرده بودید و خنک شده است را آرام روی میوه ها بریزید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس این دسر خوشمزه را برش بزنید و سرو کنید.
    نکته ها : میتوانید از انواع میوه ها و ژله استفاده کنید ، در صورتی که پنیر ماسکارپونه در دسترس ندارید از پنیر خامه ای استفاده کنید ، برای جلوگیری از نفوذ بوی سایر غذاهای فریزر روی میوه حتما میوه ها را داخل کیسه فریزر یا ظرف در بسته قرار دهید سپس فریز کنید.




    منبع:ایران کوک



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    Hidden Content



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



  2. کاربر روبرو از پست مفید دنیای خاموش من سپاس کرده است .

    وکیل (سه شنبه ۰۸ اسفند ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •