کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: پارفیت آناناس

  1. #1
    مدیر کل سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۷:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,543 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    پارفیت آناناس





    دسر پارفیت اناناس

    شیر 1 لیوان . خامه 1 لیوان . تخم مرغ 1/5 عدد . پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
    کره 1 قاشق غذاخوری . تکه های اناناس 1 لیوان . پودر نشاسته 1 قاشق غذاخوری
    شکر 1/3 لیوان . بستنی 1 لیوان . ژله به مقدار لازم . گردو خرد شده برای تزئین

    پارفیت دسری فرانسوی است که از ترکیب خامه ، بستنی ، ژله و تکه های میوه تهیه میشود ، در این دسر تمام مواد لایه لایه درون لیوانی شیشه ای قرار داده شده و مغزهای اجیلی و … بنابر سلیقه شخصی به ان افزوده میشود.

    طرز تهیه : ژله را طبق دستور روی بسته بندی اماده کنید ( هر بسته ژله بصورت معمول با 1 پیمانه اب داغ حل میشود و با 1 پیمانه اب سرد مخلوط شده و برای چند ساعت درون یخچال قرار میگیرد تا بسته شود ).

    قابلمه ای کوچک را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید ، خامه را درون قابلمه بریزید و ارام ارام شیر را به ان اضافه کنید ( شیر را ناگهانی اضافه نکنید تا خامه نبرد ) ، پس از اینکه شیر را با خامه مخلوط کردید و یکدست شد دارچین را اضافه کنید و با همان حرارت ملایم اجازه دهید تا مخلوط به جوش بیاید ، پس از جوش امدن قابلمه را از روی حرارت بردارید و مدت 10 دقیقه صبر کنید تا سس خامه ای خنک شود.

    تخم مرغ ها ( 1 تخم مرغ کامل + 1 زرده تخم مرغ ) را با شکر و نشاسته مخلوط کنید ، سس خامه را مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به بخار کردن کند ( مراقب باشید نجوشد ) سپس ارام ارام مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا خودش را بگیرد و غلیظ شود.

    پس از اینکه مخلوط غلیظ شد کره را به ان اضافه کرده و مخلوط کنید ، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط خنک شود.


    برای سرو دسر ابتدا کمی از ژله ای که اماده کرده بودید با قاشق کف ظرف شیشه ای بریزید و رویش تکه های اناناس و گردوی خرد شده قرار دهید ، کمی بستنی روی میوه ها بریزید سپس مقداری سس خامه ای روی ان بریزید و باز به همین صورت مواد را اضافه کنید و در انتها نیز با مقداری اناناس و گردوی خرد شده تزئین کنید ، دسر را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    نکته ها : در زمان اضافه کردن مخلوط تخم مرغ به سس خامه ای حرارت سس باید ملایم باشد ، اگر سس خامه ای بجوشد تخم مرغ ها بسته شده و مخلوط خوبی نخواهید داشت.


    ترتیب چیدن مواد درون لیوان سلیقه ای میباشد ، میتوانید بنابر سلیقه مقدار بستنی ، ژله ، تکه های میوه و … را کم و زیاد کنید و از بستنی با طعم های متنوع استفاده نمائید.


    منبع:ایران کوک

    ویرایش توسط دنیای خاموش من : سه شنبه ۰۸ اسفند ۹۱ در ساعت ۲۲:۳۷



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    Hidden Content



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •