کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: وقت سفارت چیست؟

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۱ [ ۱۶:۵۰]
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    24
    سطح
    1
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 3 در 1 پست

    وقت سفارت چیست؟

    در این تاپیک به چگونگی اخذ وقت سفارت میپردازیم، نکته مهم این است که ساخت چنین تاپیکی جدید می باشد و به یاری کاربران این اطلاعات گردآوری شده است. هرچند سعی شده که اطلاعات کاملا دقیق باشد، اما امکان اشتباه وجود دارد. طبیعتا"این بخش منبع مهمی برای کاربران وب سایت برای آشنایی با نحوه گرفتن وقت سفارت خواهد بود. همچنین در صورتی که اطلاعاتی در نحوه اخذ وقت سفارت در سایر کشورها دارید می توانید نقشی مهم در این امر داشته باشید...
    مراحل گرفتن وقت سفارت:
    قدم اول: تکمیل آنلاین فرم DS-160
    تمام متقاضیان انواع ویزای non-immigrant ملزم به تکمیل فرم DS-160 به صورت آنلاین هستند.
    برای تکمیل فرم DS-160 به یک قطعه عکس دیجیتالی نیاز دارید
    *اگرچه متقاضان عکس خود را در این مرحله آپلود می کنند حتما یک قطعه عکس برای روز مصاحبه به همراه داشته باشید.
    پس از تکمیل کامل فرم DS-160 تاییدیه ای با عنوانConfirmation بر روی صفحه ظاهر می شود که باید از آن پرینت بگیرید و برای زمان مصاحبه ی سفارت همراه خود داشته باشید.
    قدم دوم: تعیین وقت سفارت و زمان مصاحبه
    تمام متقاضیان ایرانی چه خردسال و چه بزرگسال باید وقت جداگانه ای برای خود داشته باشند.
    *همه ی متقاضیان حتی کودکان زیر 14 سال باید در زمان مصاحبه در سفارت حضور یابند.
    هنگام تعیین وقت ملاقات به نکات زیر توجه داشته باشید
    نام کامل خود را مطابق آنچه در پاسپورت آمده وارد کنید.
    شماره پاسپورت خود را با دقت وارد کنید.
    بارکد درج شده در تاییدیه فرم DS-160 را به دقت وارد کنید.
    شماره تماس و ایمیل خود را وارد کنید.
    هنگام تعیین تاریخ مصاحبه به این نکته توجهداشته باشید که توصیه شده است این تاریخ تقریبا" سه چهار ماه قبل از تاریخ سفر باشد.
    پس از پایان ثبت تاریخ و زمان ملاقات یک پرینت از رسید ارائه شده تهیه کنید.
    دقت کنید رسید ارایه شده دارای شماره تأییدیه می باشد که در صورت نیاز به تغییر یا لغو وقت ملاقات به شما کمک میکند.
    قدم سوم: پرداخت هزینه مربوط به مصاحبه (Visa Application Fee)
    متقاضیان تمام انواع ویزا ملزم به پرداخت هزینه ای جهت مصاحبه با سفارت هستند . پرداخت این هزینه با در دست داشتن پاسپورت انجام می شود.
    قدم چهارم: تهیه و آماده سازی مدارک و فرم های دیگری که ممکن است در روز مصاحبه نیاز داشته باشید
    توجه داشته باشید که در روز مصاحبه برای افیسری که شما با وی مصاحبه می کنید دو نکته حائز اهمیت است:
    برای نوع ویزایی که درخواست داده اید آیا شایسته هستید. برای اثبات این موضوع مدارکی از قبیل I-20, ریز نمرات, نتیجه ی آزمون های GREو TOEFL و... می تواند افیسر را قانع کند که شما برای توع درستی از ویزا اقدام کرده اید.
    آیا شما واقعا قصد بازگشت به کشورپس از اتمام تحصیلات خود را دارید. برای اثبات این موضوع متناسب با نوع ویزا و دیگر شرایط ممکن است یک یا تعدادی از موارد زیر که به زبان انگلیسی ترجمه شده است نیاز شود:
    نامه ای رسمی از شغل فعل به شامل عنوان شغل, مدت خدمت و حقوق دریافتی
    کپی مجوز تجاری و مدارک مالی مربوط به دو سال گذشته
    اسناد دارایی ها مانند سند خانه, ماشین و...
    دعوت نامه کنفرانس, شرکت یا سازمان
    و ...

    منبع:آنا مهر پرواز

    ویرایش توسط دنیای خاموش من : پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۱ در ساعت ۰۷:۴۲ دلیل: حذف لینک از متن

  2. 3 کاربر از پست مفید parvaz سپاس کرده اند .

    estifa (یکشنبه ۰۳ آذر ۹۲),tanin (دوشنبه ۱۱ آذر ۹۲),صوفیا80 (چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۱)

  3. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۰۳ آذر ۹۲ [ ۱۷:۱۸]
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    22
    سطح
    1
    Points: 22, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 2.0%
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 0 در 0 پست
    سلام دوست عزیز
    میخواستم بدونم برای وقت گرفتن سفارت آمریکا باید از کدام کشور اقدام کرد؟ از همه کشورها میشه یا نه؟یا مثلا فقط باید از دبی و ارمنستان و آنکارا باشه؟

    ممنونم

  4. #3
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۱۶ آذر ۹۲ [ ۱۳:۴۱]
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    32
    سطح
    1
    Points: 32, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 2.0%
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 0 در 0 پست
    سلام .اگه از سفارت وقت بگیریم و درخواست ویزا کنیم چه قدر طول میکشه ؟ کی برای پیک آپ شدن باید بریم؟

  5. #4
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۳ دی ۹۵ [ ۱۸:۵۹]
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    464
    سطح
    1
    Points: 464, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 1 در 1 پست
    وقت سفارت آمریکاوقت فوری سفارت آمریکا در دبی , ارمنستان , ترکیهدر صورت تقاضا برای ورود به ایالات متحده آمریکا اولین راه دریافت وقت از سفارت آمریکا می باشد. که تیم کارشناسی شرکت آدونیس در این امر شما را تا دریافت وقت سفارت راهنمایی و مسیر دریافت ویزا را برای شما تسهیل می نمایند.ابتدا در صورت در خواست وقت سفارت آمریکا می بایست اقدام به بررسی تقویم وقت سفارت از طریق آژانس مربوطه به نمایید. سپس بعد از مشخص شدن تاریخ وقت می بایست نسبت به تکمیل فرم ds 160 مربوط به نوع در خواست ویزا نموده که این خود به دو راه انجام می شود.1 – شخص مسافر فرم مربوطه را تکمیل نموده و بار کد نهایی را به آژانس اعلام می کند.2 – مسافر به کمک آژانس سوال های مربوط را پاسخ میدهد.کارشناس آژانس آن را در سایت امیگریشن ایالالت متحده آمریکا بار گذاری می کند.فرم ds 160 شامل 44 عدد سوال شخصی از شخص درخواست کننده ویزا یا وقت سفارت می باشد که به زبان انگلیسی پاسخ داده می شود.بعد از آن اقدام به تعیین وقت در تقویم سفارت می باشد. که بنا بر خواست مسافر انجام می گیرد . توجه داشته که معمولا با توجه به تعداد در خواست وقت سفارت در دو یا سه ماه اقدام به بازگشایی تقویم می نماید. که ممکن است اولین فرصت تقویم برابر با خواست مسافر نباشد.ولی در اغلب این مواقع پس از تعیین تاریخ تعدادی از مسافران از تاریخ ثبت شده ناراضی می باشند چون که نسبتا دیر می باشد. ولی لازم به ذکر است پس از تعین وقت کاربر می تواند وقت اخذ شده خود را در صورت کنسلی سایر وقت ها به زمان زودتری موکول کند که این امر بدیهی و تقریبا در هر سری از ثبت نام ها اتفاق می افتد.در هنگام پرداخت پروسه هزینه های اجباری service fee دقت بفر مایید.که شامل هزینه تعین وقت و فیش های پرداختی سفارت می باشد.نکته مهم در این امر این است این هزینه ها پس از پرداخت به هیچ عنوان در صورت کنسلی از جانب مسافر استرداد نمی گرددو تنها امکانی که وجود دارد این است که شخص در خواست کننده می تواند از زمان ثبت نام تا یکسال زمان وقت را تغییر بدهد. به تاریخ دیگری موکول نماید.پس از انجام سه مرحله و بارگذاری فرم ds160 و پرداخت هزینه های سفارت زمان بارگذاری مدارک می رسد که پروفایل شخصی درخواست کننده به نام ایشان در سیستم اداره مهاجرت آمریکا ایالات متحده امریکا ثبت می گردد. شخص با در دست داشتن اصل فرم ds160 تاییدیه وقت سفارت و هزینه پرداخت شده به سفارت که از جانب آژانس به مسافر ارائه می شود و می تواند نسبت به مراجعه به سفارت ایلات متحده دریکی از کشور های امارت متحده در شهر دبی ، ترکیه در شهر آنکارا و یا ارمنستان در شهر ایروان اقدام نمایید.مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکاهزینه های وقت سفارتتکمیل فرم درخواست الکترونیکی ds-160نام و نام خانوادگی، دقیقاً مطابق آنچه در گذرنامه درج شده استشماره گذرنامهتاریخ مورد نظر برای مصاحبه (بین 3 و 4 ماه قبل از تاریخ مسافرت مورد نظر)شماره بارکُد که در صفحه تأییدیه فرم ds 160 مشاهده می شودشماره تلفن و نشانی پست الکترونیکیمسئول مصاحبه ممکن است در جریان مصاحبه برخی یا همه اسناد زیر را، ترجیحاً به صورت ترجمه شده به زبان انگلیسی، درخواست کند: اصل نامه ای با تاریخ روز در تأیید اشتغال، با ذکر عنوان شغلی، مدت زمان خدمت، و حقوق ماهانهصورت حساب های بانکی شخصی معاملات با شش ماه گذشتهتصویر جواز کسب فعلی و اظهارنامه های مالی حسابرسی شده برای دو سال گذشته که نشان دهنده وضعیت کسب و کار باشدسند ملکیدعوتنامه های یی با تاریخ روز از شرکت های آمریکایی یا مسئولان برگزاری همایش در آمریکا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]

  6. کاربر روبرو از پست مفید amin655 سپاس کرده است .

    salamatism (سه شنبه ۱۲ بهمن ۹۵)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •