مخـــاطب شعر های من معشــوقی است که هنوز به دنیــــا نیامده نه تویـــــی که مدتهاست از دنیای من رفتـــــه ای
سبد قلبم را پر خواهم کرد از عطر تنــت ، تا که یادم باشد روزی اینجا بودی… نزدیک تر از من به خودم…!
نه از سفید و نه از سیاه ، دیگر از هیچ یک نمی نویسم ! دیگر نه از تو می نویسم و نه از رفتنت ... هیچ کدام را نمی خواهم ، همین چند وقت خاطره برای گریه هایم کافیست
[SIZE=4][FONT=verdana][I][CENTER][COLOR=#333333]یک روز دیگر بی تو گذشت و همچنان لحظه های زندگی ام بی تو سرد است! [/COLOR][/CENTER] [/I][/FONT][/SIZE][FONT=verdana][I][CENTER][/CENTER] [/I][/FONT][SIZE=4][FONT=lucida sans unicode][I][CENTER][/CENTER] [/I][/FONT][FONT=verdana][I][CENTER][/CENTER] [/I][CENTER] [I][COLOR=#333333] [/COLOR][/I][/CENTER][/FONT][/SIZE][FONT=verdana][/FONT][SIZE=4][FONT=lucida sans ...
[CENTER][COLOR=#333333]یوسف و زلیخا را بی خیال ! [/COLOR] [COLOR=#333333] [/COLOR] [COLOR=#333333]من [/COLOR] [COLOR=#333333] [/COLOR] [COLOR=#333333]در آغوش همین پیراهن یادگاری [/COLOR] [COLOR=#333333] [/COLOR] [COLOR=#333333]هزار سال جوان تر میشوم . . . ! [/COLOR] [COLOR=#333333] [/COLOR] [COLOR=#333333]. [/COLOR] [COLOR=#333333] ...
[COLOR=black][FONT="]اهل دانشگاهم رشته ام علافیست جیبهایم خالیست پدری دارم حسرتش یک شب خواب! دوستانی همه از دم ناباب و خدایی که مرا کرده جواب اهل دانشگاهم قبله ام استاد است جانمازم نمره! خوب میفهمم ...
Amukhteam avalino akharin pesari k jelosh ZANU khaham zad pesaram bashad,an ham baraye bastane bande kafsh hayash
Eshgh vujud dare midunid chera???chon kare del ashegh shodane.ma ham k hame del Darim pas hamamun asheghe yeki hastim.unayi k asheghan doa konan manam be eshgham beresam