میراث مراغه(2)
توسط [URL="redirect.php?a=forums.pichak.net/member331.html"][B][B][COLOR=#385500]parisa[/COLOR][/B][/B][/URL] در تاریخ چهارشنبه ۰۵ مهر ۹۱ در ساعت ۲۰:۵۲ (183 نمایش ها) [CENTER][B][SIZE=3][FONT=arial black] [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=arial black] وقتی* قلب*هایمان* کوچک*تر از غصه*هایمان* می*شود ...
چه قدر سخته تو چشمای کسی که تمام عشقت رو ازت دزدید و به جاش یه زخم همیشگی رو به قلبت هدیه داد زل بزنی و به جای اینکه لبریز کینه و نفرت شی* ، حس کنی هنوزم دوسش داری چه قدر سخته دلت بخواد سرت رو باز به دیواری تکیه بدی که یه بار زیر آوار غرورش همه وجودت له شده …. چه قدر ...
[CENTER][COLOR=#cc9900] کاش بـودی تـا دلـم تنهــا نبـود[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#cc9900] تـا اسیــر غصــه فــردا نبــود[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#cc9900]کاش بــودی تا بـرای قلـب مـن[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#cc9900] زنــدگی این گونه بی معنا نبـود[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#cc9900]کاش بـودی تا لبـان ...
[FONT="]دلتنگ شده ام ......[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]نمیدانم......[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]شاید برای تو و شاید برای دیروزم که باتو سپری مچــقــدر مــتــفــاوتـــنــد آدمــهــا[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]عــشــق بــرایی یــکــی دلــگــرمــی[/FONT] [FONT="]فاصــــله ...
[CENTER][SIZE=3]گاهی مسیر جاده به بن بست می رود گاهی تمام حادثه از دست می رود [/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]گاهی همان کسی که دم از عقل می زند در راه هوشیاری خود مست می رود[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]گاهی غریبه ای که به سختی به [URL="redirect.php?a=asheghaneha.ir/tag/%d8%af%d9%84"]دل[/URL] نشست ...
آنکه دستش را اینقدر محکم گرفته ای… دیروز عاشق من بود! دستانت را خسته نکن! محکم یا آرام! فردا تو هم تنهایی.. . . . . . آهای سهراب ! قایق دیگر جوابگو نیست . . . کشتی باید ساخت اینجا مثل من تنها زیاد است !
[COLOR=#daa520][SIZE=4]مرگ من روزی فرا خواهد رسید در بهاری روشن از امواج نور در زمستانی غبارآلود و دور یا خزانی خالی از فریاد و شور [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#daa520][SIZE=4]مرگ من روزی فرا خواهد رسید روزی از این تلخ و شیرین روزها روز پوچی همچو روزان دگر سایه*ای ز امروزها*، دیروزها ...