بهش گفتم : دوست دارم..... باور نکرد.......... گفتم : تنهام نذار........ تنهام گذاشت.... یه روز امد پیشم،برام گل اورد گفت : پشیمونم..... گفت :دوست دارم... میخواستم برم و بغلش کنم و بگم : منم دوست دارم! ولی اون رفت و خیسیه اشکاشو روی سنگ قبرم جا گذاشت....
[CENTER] [SIZE=3]به هرجا بنگرم روی تو بینم [/SIZE] [/CENTER]
آپدیت شده پنجشنبه ۳۰ آبان ۹۲ در ۱۹:۱۲ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
"درد"های من گرچه مثل دردهای مردم زمانه نیست...! "درد"مردم زمانه است! مردمی که چین پوستینشان مردمی که رنگ روی آستینشان مردمی که نامهایشان جلد کهنه ی شناسنامه هایشان درد می کند... من ولی تمام استخوان بودنم! لحظه های ساده ی سرودنم درد می کند.... *
هـــر بار کـه کـــه دلــم هـــوای خـــــــدا کــرد … نــــه ! هــر بار کـه خـــــــدا یــاد ِ دلــم کــــرد … تـنـم لــرزید … نــه از خــــــدا … از خــــودم ! که از شــیطــان هـــم شـیطـان تــَر شــدم … نـگـاهم را مــی دزدم … مبادا چشــمم در چشـــم خدا گــــیر کند … ...
[CENTER][FONT=Tahoma][COLOR=#333333] [SIZE=5][COLOR=#00ff00] [SIZE=6] به جهان خرم ازآنم که جهان خرم ازاوست[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=6] [/SIZE] [/COLOR][/FONT][CENTER] [FONT=Tahoma][COLOR=#333333] [URL="redirect.php?a=20tools.com/"][/URL] [/COLOR][/FONT] ...
آپدیت شده جمعه ۰۱ آذر ۹۲ در ۱۱:۲۲ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
دلم سوخت ب حال پسري ك وقتي گفتم كفش هايم را خوب واكس بزن گفت: خاطرت جمع باشد!!!! مثل سرنوشتم سياهش ميكنم!!!
من اگه خـــــــــــــــــــــدا بودم یه بار دیگه تموم بنده هام رو میشمردم ببینم که یه وقت یکیشون تنها نمونده باشه و هوای دو نفره ها رو اونقدر به رخ تک نفره ها نمی کشیدم........ حسین پناهی
راز محبوبيتِ ما شیرازی ها ، شيك و فانتزي و خاص بودنمون نيست رازش اينه كه ما شیرازی ها ،ياد گــرفتيم خــودمون باشيم نه نــقاب داريـم و نه بازيگريم