چه بی تفاوت زندگی میکنند ادم ها.....؟ بی انکه بدانند در گوشه ای از دنیا تمام دنیای کسی شده اند.........
دیگر هیچ مردی به هوایت سر به بیابان نمی گذارد..... ساده شده ای لیلی جان؟؟!! مردان روزگار ما ،بایک کلیک روزی هزار بار عاشق میشوند.......!!
[SIZE=5][COLOR=#008080]نیا باران زمین جای قشنگی نیست...من این را خوب میدانم[/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#008080]در این جا گل در عقد زنبور است ولی پروانه را دوست می دارد...نیا باران..... :-125[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]به آرامی آغاز به مُردن می*کنی اگر سفر نکنی، اگر کتابی نخوانی، اگر به اصوات زندگی گوش ندهی، اگر از خودت قدردانی نکنی، به آرامی آغاز به مردن می*کنی زمانی که خودباوری را در خودت بکشی، وقتی نگذاری دیگران به تو کمک کنند. به ...
عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم... پس خاکش میکنم زیر چهره ی خندانم تا همه فکر کنند.. نه دردی دارم و نه قلبی....
[COLOR=#008000][SIZE=4]دلــتــنــگـی عـیـن آتـش زیـر خـاکـسـتـر اسـتـــ گـاهـی فـکـر مـیـکـنـي تـمـام شـده امــا یـکـــ دفـعـه هــمــه*اتـــ را آتـش مـیـزنـد ...![/SIZE][/COLOR]
از استادي پرسيدند: آيا قلب که شکسته باز هم مي تواند عاشق شود؟ استاد گفت: بله مي تواند ... پرسيدند: آيا شما تاکنون از ليوان شکسته آب خورده ايد؟ استاد پاسخ داد: آيا شما بخاطر ليوان شکسته از آب خوردن دست کشيده ايد؟!
خدایا چشم به راهم !!کمکم کن تاتاقت بیارم!!!از دنیا بی رحم توقعی نیست!!کمکم کن تاتاققت بیارم!!