وقتی چشمانم راروی هم میگذارم خواب مرا نمیبرد تو را می اورد از میان فرسنگها فاصله....
[COLOR=#008000][SIZE=4]روزگــــــــ ـــــــــــ ــــــــار میخنـــــــدی ؟!!! حرمـــــــت نگـــــــه دار ...! مـــــــن هنـــــــوز ... سیاهپـــــــوش آرزوهایــــ ـــم هستـــــــم ........![/SIZE][/COLOR]
چرا مثل گذشته نمیتونم بی خیالش شم چرا نمیتونم ساده ازش بگذرم چرا دوباره کلمه ی بی خیال بر زبونم جاری نمیشه چرا دوباره نمیگم بی خیال چرا د آخه تو یه حرفی بزن یه چیزی بگو اما این سکوتو رو تمومش کن اصلا دعوام کن هر چی میخوای بگو بهتر از این سکوت لعنتیه این سکوت داره داغونم میکنه لعنتی با این سکوتت میخوای چی رو ثابت کنی هان نابود شدنم آره خیالت جمع خیلی وقته نابود شدم خیلی وقته خودمو هم فراموش ...
قرار نیست ک همیشه من خوش باشم.... دیروز من خوش بودم از اینکه در کنارت بودم... امروز دیگری خوش است برای با تو بودن.... و فردا یکی دیگر.... از تلاش دست نکش عزیزم که چشم ملتی به توست.... تو میتونی....
دوست داشتن از زبان دکتر شریعتی دنیا را بد ساخته اند کسی را که دوست داری تو را دوست نمی دارد ، کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نمی داری ، اما کسی که تو دوستش می داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هر کز به هم نمی رسند و این رنج است. : آن كس را كه دوست دارید آزاد بگذارید اگر متعلق به تو باشد به پیش تو باز می گردد و گرنه از اول هم برای تو نبوده است
[COLOR=#800080][SIZE=4]دیگر به دنبال همراه “اول” نیستم ! این روزها اول راه همه همراهند … این روزها ، باید به دنبال همراه “آخر” گشت …[/SIZE][/COLOR]
روی این زمین خاکی یکی هست که عاشق عاشقی که دلش شکسته تو با بی رحمی شکوندیش زیر پات گذاشتی و لهش کردی مثل برگای پاییزی روی زمین از صدای خرد شدنش لذت بردی نه یک بار بلکه صدبار و هر بار احساس خوب دیگه وقتی ازش چیزی باقی نموند گذاشتی رفتی نذاشتی زندگی برام ...
عشق چیست ؟ به کوه گفتم عشق چیست؟ لرزید. به ابر گفتم عشق چیست؟ بارید. به باد گفتم عشق چیست؟ وزید. به پروانه گفتم عشق چیست؟ نالید. به گل گفتم عشق چیست؟ پرپر شد. و به انسان گفتم عشق چیست؟ اشک از دیدگانش جاری شد و گفت؟ دیوانگیست!!!