خدا جونم حتی اگه تنها ترین هم باشم روی زمین.... بازم تو هستی که ... دست بذاری رو شونم وب گی نترس من هستم!!!
کاش ، به همان اندازه ای که از حرف مردم میترسیم... از تو می ترسیدیم ... که اگر اینگونه بود دنیای ما دنیای دیگری بود ، و آخرت ما آخرت دیگری ... کاش ...
[FONT=comic sans ms][/FONT][SIZE=6][FONT=comic sans ms]وبلاگ ستارگان ششم براي دانش آموزان كلاس ششمي شركت در مدارس نمونه[/FONT][/SIZE]
[COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=times new roman][SIZE=6] دل کندن اگرحادثه ایی آسان بود [/SIZE][/FONT][/SIZE] [/COLOR][LEFT][COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=times new roman][SIZE=6]فرهادبه جای بیستون دل میکند [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ee82ee][SIZE=5][FONT=times new roman][SIZE=6] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/LEFT] [CENTER] ...
آپدیت شده دوشنبه ۲۰ آبان ۹۲ در ۲۳:۵۲ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
[CENTER][COLOR=#330000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#0000ff]احساس غربت میکنم وقتی کنارم نیستی با اشک خلوت میکنم وقتی کنارم نیستی تصویر زیبای تو را کنج دلم چسبانده ام او را زیارت می کنم وقتی کنارم نیستی [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] ...
آپدیت شده دوشنبه ۲۰ آبان ۹۲ در ۲۳:۳۳ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
آنان که “عوض” شدنشان بعید است، “عوضی” شدنشان قطعی است… شک نکن! به عبارتی در دنیایی که ارزش ها عوض شوند، عوضی ها با ارزش می شوند...!!!
[INDENT] [CENTER]roz[SIZE=4][FONT=times new roman][COLOR=#FF0000]رفتم پی اینترنت آن عالم رؤیاییroz rozتادورشودعهدی آن غصه وتنهایی[/COLOR]roz [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=times new roman]roz[COLOR=#FF0000]ازبخت نکودستم دردست همایی شدroz [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [SIZE=4] [/SIZE][CENTER][SIZE=4][FONT=times new roman][COLOR=#FF0000]rozآن سبزشمالینه آن ...
آپدیت شده دوشنبه ۲۰ آبان ۹۲ در ۲۳:۲۶ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
خدایا، من عشق به تو را هم از تو می خواهم وعشق به عاشقانترا وعشق رابه هر کاری که مرا به تو نزدیک کند خدایا ... خدایا، مرا راهی دهکه فقط به در خانه ی تو توانم آمد . دستی ، که فقط در خانه تو توانم کوفت . خدایا، من را چشمی ده که فقط گریان تو باشد وسینه ای که فقط سوزان تو . بهمن نگاهی ده که جز رو ی تو نتوانم دید. وگوشی که جز صدای تو نتواندشنید خودت را معشوقترین من قرار ده . مرا عاشقترین خویش . خدایا، چشم جویبارعشق مرا به تماشای دریایت روشنی ده ، ...