مشاهده RSS Feed

hossein2051

همه چیز در مورد احسان خواجه امیری ( بیوگرافی , مصاحبه , عکس )

به این مطلب امتیاز بدهید
آیا مایلید شناخت بهتری از خواننده خوب کشورمان [URL="redirect.php?a=forums.pichak.net/www.topseda.ir"]احسان خواجه امیری[/URL] داشته باشید ؟
جدیدترین بیوگرافی احسان خواجه امیری :
احسان در بیمارستان هشترودیان متولد شده و به دلیل متولد شدن در خانوادهٔ هنرمند از سن ۵ سالگی موسیقی را شروع کرده او در همان سن با انگشتان کوچکش خیلی خوب نت*ها را می*گرفت و سیم*ها را این ور و آن ور می*کرد – از هفت-هشت سالگی کم*کم به کلاس*های سنتور و ویلن رفت و پیانو را از خواهرش الیکا یاد گرفت. در سن یازده سالگی به طور جدی با آکوستیک کردن اتاقش تصمیم به ساخت موسیقی گرفت.

در دوازده سالگی برای برنامه کودک آهنگسازی کرد. کار حرفه ایی خود را با آهنگسازی برای مجموعه مستند که موسیقی بی کلام بود آغاز کرد و مطرح ترین کارش در آن دوران آهنگسازی آلبومی به نام «خاطرات زندگی» برای پدرش بود. سازهای مختلف را امتحان می*کرد و آموزش یک ساز را به اتمام نمی*رساند. فقط می*خواست آهنگساز شود و ورود خود را به عرصه خوانندگی یک شوخی می*دانست. در سن ۱۷ساگی آلبوم «من و بابا» را روانه بازار کرد که کار مشترک او و پدرش استاد ایرج بود ٬که خود او موفقیت این آلبوم را تا حد زیادی مدیون حضور پدر می*دانست. همه ردیف*های آواز ایرانی را حفظ است و سازهای سنتی مثل تار ,سه تار ,تنبک و سنتور را هم می*نوازد. تمام سعی اش این است که کار خودش را بکند نه اینکه دنباله رو پدر باشد ٬چون معتقد است بهتر از پدرش شدن اصلاً شدنی نیست! در ۱۹ سالگی به پیشنهاد قاسم جعفری برای ساخت موسیقی سریال غریبانه انتخاب شد، و ترانه «هر چی آرزوی خوبه …» بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

در سال ۸۴ آلبوم «برای اولین بار» را روانه بازار کرد، که تا حدودی مورد استقبال قرار گرفت، فروش این آلبوم تا پیش از آلبوم بعدی اش بیش از ۳۰۰ هزار نسخه بود.

در سال ۸۶ برای آهنگسازی و خوانندگی سریال «میوه ممنوعه» انتخاب شد . به دلیل روتین بودن سریال بسیار استرس داشت، با یاری خدا کار مورد استقبال فراوان قرار گرفت. بعد از پخش سریال در مهر ماه سال ۸۶ آلبوم سومش «سلام آخر» را روانه بازار کرد و معتقد است که احسان خواجه*امیری را باید با این آلبوم شناخت٬به گفته او برای ذره ذره این آلبوم هزینه معنوی کرده است. هزینه آلبوم سلام آخر بیش از ۵ برابر آلبوم برای اولین بار بود. فضای آن عاشقانه بود و این آلبوم در لیست پرفروش ترین آلبوم سال قرار گرفت.

برخورد با طرفداران برایش دلچسب است و از آنان انرژی می*گیرد. مشغله*های کاری او باعث شده بدقول شود و علت اینکه گفته می*شود احسان مغرور شده را می*توان درگیری*های کاری او دانست و اینکه اکثر کارهای هر ترانه را خودش انجام می*دهد، و این کار وقت و انرژی زیادی از او می*گیرد. می*گوید از آهنگسازی برای خواننده*های دیگر تجربه خوبی بدست نیاورده است.

اولین کنسرت او در سال ۸۴ در کیش بر*گزار شد، تا کنون کنسرت*های موفقی در شهرهای مختلف ایران بر*گزار کرده است، کنسرت او در سال ۸۶ در هفت سانس در تالار وزارت کشور مورد استقبال بی نظیری قرار گرفت.

در رمضان سال ۸۷ آهنگسازی برای سریال «مثل هیچکس» را به عهده گرفت. برخلاف میوه ممنوعه برای ساخت موسیقی این مجموعه فرصت بیشتری در اختیار داشت. فضای این سریال اقتضا می*کرد موسیقی هم فضای سنتی داشته باشد. .

آلبوم چهارم احسان خواجه*امیری در بهمن ماه ۸۷ منتشر شد. این آلبوم با وجود داشتن ملودی و تنظیم قوی در حد انتظار، مورد استقبال مخاطبان قرار نگرفت اما مانند سایر آثار او به فروش بالایی دست یافت.

آلبوم پنجم او با نام «یه خاطره از فردا» با ۱۲ قطعه در ۳۱ شهریور ۸۹ وارد بازار موسیقی ایران شد.

آلبوم ششم احسان خواجه* امیری با نام «عاشقانه*ها» پس از دو سال وقفه در هفتم آبان ماه ۱۳۹۱، همزمان با سالروز تولدش، منتشر شد. می*گوید هرآنچه از من ارائه می*شود بخشی از روح و اندیشه و زندگی من است. و می*گوید عشق یعنی زنده بودن و زندگی کردن.

آهنگ سلام آخر در فهرست ۱۰۰ ترانه برتر ماندگار تاریخ موسیقی ایران در شبکه من و تو در رتبه ۳۶ قرار گرفت. همچنین ترانه نابرده رنج (تیتراژ سریال نابرده رنج) در مراسم افتتاحیه جشنواره جام جم به عنوان بهترین تیتراژ تلویزیون بعد از انقلاب معرفی شد.

ترانه رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل را «احسان خواجه امیری» خوانندگی کرد. خواجه امیری برای تولید این قطعه از چهره*هایی سرشناسی چون «روزبه بمانی» در بخش ترانه و «بهروز صفاریان» در بخش تنظیم استفاده کرده است.

آلبوم های منتشر شده از احسان خواجه امیری :

سال ۱۳۸۰ – من و بابا

سال ۱۳۸۴ – برای اولین بار

سال ۱۳۸۶ – سلام آخر

سال ۱۳۸۷ – فصل تازه

سال ۱۳۸۹ – یه خاطره از فردا

سال ۱۳۹۱ – عاشقانه*ها

دانلود آلبوم های احسان خواجه امیری از اینجا

— مصاحبه با احسان خواجه امیری :

اولین كارهایی که کردی ؟

اولین مصاحبه مطبوعاتی*ام را خوب به یاد دارم؛ در مجله «رخصت پهلوان»*. آن زمان اول دبیرستان بودم و این مصاحبه به دلیل كلیپی بود كه برای پدرم ساخته بودم، فقط كار آهنگسازی انجام می*دادم. اوایل كه كار می*کردم به دلیل شنیده شدن و دیده شدن آلبوم، كار نمی*كردم، به عشق خودم كار می*كردم. یادم می*آید پدرم یك دوربین فیلمبرداری از خارج برایم خریده بود و من هم كارهای او را برایش كلیپ می*كردم.

چطور خواننده شدی ؟

قرار نبود كه من خواننده شوم و كاملا به طور اتفاقی پا به این مسیر گذاشتم. نه اینكه اصلا برنامه*ریزی برای این كار نداشتم نه، منظورم این است با این تفكر كه باید تمرین كنم*، كنسرت اجرا كنم و كسب درآمد برایم شود نبود، به**دلیل عشقم به موسیقی این كار را از كودكی دنبال كردم.

بعدها متوجه شدم از این علاقه*ام به موسیقی می*شود پولی هم درآورد. پدرم دوست نداشت كه من خواننده شوم، می*گفت، تا دانشگاه در رشته
مهندسی قبول نشوم حق خوانندگی ندارم اجازه نداشتم كه در رشته موسیقی تحصیل كنم و فقط اجازه تحصیل در رشته مهندسی را داشتم روزی كه دانشگاه قبول شدم دو ماه بعد اولین آلبومم را منتشر كردم.

ترس پدرم از گذشته خودش بود، دوست نداشت آن اتفاق*هایی كه برای خودش پیش آمده بود برای من هم اتفاق بیفتد. پدرم آنقدر از خوانندگی صدمه دیده بود و ناملایمات متعدد را در جامعه موسیقی تجربه كرده بود که دوست نداشت من هم همان راه را دنبال كنم.

اوایل برای خواننده*های دیگر آهنگسازی می*كردم. برای پدرم در 16 سالگی یك آلبوم از آهنگ*های قدیمی خودش جمع*آوری كردم و یكی، دو آهنگ هم خودم ساختم. برای خواننده*هایی كه می*خواستند تمرین كنند می*خواندم اما آنها با اینكه سن من خیلی كمتر از آنها بود، نمی*توانستند همان كار را كه من می*خواندم تكرار كنند. هرچه تلاش می*كردند نمی*توانستند.

خیلی*ها هم به من می*گفتند كه چرا خودم نمی*خوانم. در نهایت آنقدر تشویقم كردند تا كم*كم به این سمت كشیده شدم. باید اعتراف كنم هیچ وقت فكر نمی*كردم به این جایگاه برسم و خواننده معروفی شوم كه كنسرت*های متعدد برگزار می*كند. در سال 81 كه من كارم را تازه شروع كردم فقط یكی، دوكنسرت برگزار می*شد. فضا، فضای امروز نبود كه موزیسین درآمدی به دست بیاورد و كنسرتی برگزار شود. اولین كنسرت*های پاپی كه با تماشاگر زیادی برگزار شد. البته باید بگویم همیشه نیاز به برگزاری این كنسرت*ها وجود داشت اما به این نیازها كم*توجهی می*شد.

رشته تحصیلی ؟

در رشته مهندسی كامپیوتر تحصیل كردم و فكر می*كنم ریاضی صددرصد توانسته در زندگی به من كمك كند. اینكه چطور قدم بردارم و برایند یكسری از اتفاق*ها چطور پیش می*رود؛ به نظر من زندگی ریاضی است. زندگی دو دو تا چهار تا انجام دادن است. اینكه شما كاری را انجام می*دهی و كاری را انجام نمی*دهی و بعد از آن، یك نتیجه*ای می*گیری و این خود معادلات ریاضی است. همین ریاضی باعث شد من با برنامه*ریزی پیش بروم.

من هیچ وقت خواننده*ای نبودم كه با یك آلبوم منفجر شوم و به قول خودمان بتركانم. من آرام*آرام پیش رفتم. آلبوم اولم كه به بازار آمد 100 هزار نسخه به فروش رسید و آلبوم دومم 120 هزار نسخه و همین*طور كم*كم برای موفقیتم تلاش كردم و مجموعه كارهایم باعث شد احسان خواجه*امیری بشود احسان خواجه*امیری، نه فقط با یك ترانه.

داستان آشنایی و ازدواج احسان خواجه امیری با همسرش :

لی*لا : شایعه راجع به ازدواج ما واقعا زیاد بود. ما خیلی اتفاقی در سال 83 با هم آشنا شدیم و بعد از 5 سال آشنایی، ازدواج كردیم.

احسان : من دوست داشتم زودتر ازدواج كنم اما می*ترسیدم.

لی*لا : خب ازدواج برای ما ترسناك بود. چون هر دوی ما *سن و سال کمی داشتیم روز عقد هر دو بهت*زده بودیم و باورمان نمی*شد.

احسان : سال اول كه با هم آشنا شدیم خانواده*های ما هم رفت*وآمد پیدا كردند و از ابتدا قرارمان این بود كه بعد از آشنایی بیشتر ازدواج كنیم.

احسان : من برای ازدواج با لی*لا همه كلیات و جزئیات را با هم در نظر گرفتم.

لی*لا : رفتار و شخصیت احسان باعث شد بخواهم با او ازدواج كنم و به نظرم رفتار خوب یك فرد از هر چیز دیگری برای زندگی مهم*تر است.

احسان «با خنده»: یعنی تیپ و قیافه من را نمی*پسندی.

لی*لا : احسان یك ترانه به من هدیه داده كه فقط من و خانواده*ام آن را شنیده*ایم. كاری است كه به نظر من از همه آهنگ*های احسان احساسی*تر است.

احسان : یك شب ساعت 12 شب آهنگ «هرچی آرزوی خوبه مال تو» را ساختم. زنگ زدم به لی*لا. برایش پای پیانو آهنگ را زدم و خواندم. خیلی خوشش آمد. فردای آن شب هم از تلویزیون پخش شد.

لی*لا : یادم می*آید با صدای تلفن از خواب پریدم. وقتی آهنگ احسان پشت تلفن را گوش كردم حسابی احساساتی شدم.

البته باید اعتراف كنم من اصلا آدم احساساتی نیستم، همیشه در كنسرت*های احسان متعجب می*شوم كه چرا مردم با صدای او اشك می*ریزند. من هیچ وقت آنقدر احساساتی نمی*شوم كه در چنین موقعیتی قرار بگیرم اما آن شب آهنگ احسان به طور عجیب و غریبی به دلم نشست.

لی*لا : معروفیت احسان در این چندسالی كه با هم آشنا شدیم كم*كم و سال به سال بیشتر شد. من و احسان با هم با این معروفیت كنار آمدیم. به نظر من، رفتار طرف مقابل در آسیب*خوردگی همسر نسبت به شهرتش خیلی تأثیر دارد. من آنقدر به شوهرم اطمینان دارم كه به هیچ*وجه حساسیتی روی مسئله شهرت و معروفیت او ندارم. اما خب نمی*شود محدودیت*های زندگی برای یك فرد مشهور را نادیده گرفت.

احسان : وقتی برای خواستگاری به منزل همسرم رفتم هنوز دانشجو بودم.

لی*لا : آن*موقع من احسان خواجه*امیری را به عنوان یك خواننده نمی*شناختم.

لی*لا : احسان متولد آبان*ماه است و فكر می*كنم عجول بودن هم یكی از خصوصیات آبانی*هاست و البته آبانی*ها باهوش هم هستند و همیشه دوست دارند سرگروه یك گروه باشند.

احسان : لی*لا متولد تیرماه است. تیری*ها افراد منطقی و سازگاری هستند. خیلی كم پیش می*آید كه بخواهند با كسی دعوا كنند. یكی دیگر از خصوصیات آنها جمع*آوری وسایل قدیمی*شان است. لیلا وسایلی را از دوران كودكی*اش نگه داشته كه پدرومادرش هم باورشان نمی*شود هنوز آن وسایل را دارد.

گردآورنده : محمد مردانی
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات