[SIZE=4][COLOR=#800080]هوا گرفته بود....... بارون ميباريد...... كودكي رو به آسمون...... آهسته گفت:......... خدايا......... گريه نكن......... درست ميشه........[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#800080][SIZE=4]بر مزارم گريه كن اشكت مرا جان ميدهد / ناله هايت بوي عشق و بوي باران ميدهد / دست بر قبرم بكش تا حس كني مرگ مرا / دستهايت دردهايم را تسلا ميدهد.....[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#800080][SIZE=4]برايم دعا كن ! اجابتش مهم نيست ! نياز من به آرامشي است كه بدانم تو مرا بخشيدي.......[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#800080][SIZE=4]بودنم را هيچكس باور نداشت / هيچكس كاري به كار من نداشت / بنويسيد بعد مرگم روي سنگ / با خطوطي نرم و زيبا و قشنگ / آنكه [/SIZE][/COLOR][COLOR=#800080][SIZE=4]خوابيده است در اين گور سرد / بودنش را هيچكس باور نداشت......[/SIZE][/COLOR]
[FONT=comic sans ms][FONT=Tahoma]1) راز آرامش درون خویشتنداری است، انرژی*های خود را پراکنده نکن، بلکه آنها را تحت نظر داشته باش و به طرز مفیدی هدایت*شان کن.[/FONT] [FONT=Tahoma] ٢) راز آرامش درون، در این است که هرکاری را با حواس جمع و علاقه انجام ...
[CENTER] [SIZE=5][COLOR=#0000ff] آدم های مهربان را دوست دارم [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER] [SIZE=5][COLOR=#0000ff] همانهایی که بدی هیچکس را باور ندارن[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER] [SIZE=5][COLOR=#0000ff] همانهایی که برای همه کس لبخند دارند[/COLOR][/SIZE][/CENTER] ...
[FONT=tahoma] [COLOR=#6000BF] [B] [FONT=arial] خداوند به یکی از پیغمبران وحی کرد:[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=tahoma] [COLOR=#6000BF] [B] [FONT=arial] فردا صبح ، اول چیزی که دیدی بخور ، دومی را بپوشان ، سومی را بپذیر ، چهارمی را ناامید مکن ...
[COLOR=#000066] نجار پیری خود را برای بازنشسته شدن آماده می کرد. یک روز او با صاحبکار خود موضوع را درمیان گذاشت. پس از روزهای طولانی و کار کردن و زحمت ...