♥ پسر: چرا گریه می*کنی* گلم؟ دختر: هیچی*، همین طوری… پسره عشقشو بغل می*کنه و میگه، ببخشید! دختر: چرا؟! تو که کاری نکردی… پسر: چون من اون جا نبودم که ازت حمایت کنم جلوی کسی* که باعث ناراحتیت شد…
بيخــــــــود منتظـــــــــر نبـــــــــاش.... تــــــــو خــــ ـــودت رفتـــــــي...... دیگـــــــــراز دلتنگــــــــي هـــــم بميـــــــرم .. صدايـــــت نميکنــــــم برگــــــردي..
راه خودت را برو ، کاری به کار دلم نداشته باش بیش از این مرا خسته نکن ، مرا بازیچه آن قلب نامهربانت نکن دیگه طاقت ندارم ، صبرم تمام شده و دیگر نای اشک ریختن ندارم ماندم و باور نکردی ، ماندی و در حقم بی محبتی کردی ، رفتی و شکستم دوباره آمدی و من شکسته لحظه ای شکفتم ، دوباره پرپرم کردی
چقدر خوبه وقتی با عشقت قهر میکنی و بر خلاف ميلت ميگي: ديگه دوستت ندارم، ديگه نمي*خوامت... اين جمله رو بشنوي: غلط كردي، چه بخواي چه نخواي مال منــــي...
خودت را در آغوش بگیر و بخــــــــواب ! هیچ کس آشفتگی ات را شانـــــه نخواهد زد ! این جمع پر از تنــــهاییست…
آپدیت شده پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۲ در ۱۸:۲۷ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
میمیرند و می*روند اما فاجعه*ی زندگی تو آن هنگام آغاز میشود که آدمی میمیرد اما نمیرود میماند و نبودنش در بودن تو چنان ته *نشین میشود که تو میمیری در حالی که زنده*ای و او زنده میشود در حالی که مرده است
[CENTER][CENTER][B][COLOR=red]10 اشتباه که برای برگرداندن عشقتان باید سریعاً کنار بگذارید[/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] اگر شما هم به*تازگی رابطه*تان به هم خورده است، این مقاله را بخوانید... اگر می*خواهید عشق سابقتان را دوباره به رابطه برگردانید چند نکته مهم برایتان داریم که سعی می*کنیم ...
[CENTER][CENTER][B][COLOR=red]10 اشتباه که برای برگرداندن عشقتان باید سریعاً کنار بگذارید[/COLOR][/B][/CENTER][/CENTER] اگر شما هم به*تازگی رابطه*تان به هم خورده است، این مقاله را بخوانید... اگر می*خواهید عشق سابقتان را دوباره به رابطه برگردانید چند نکته مهم برایتان داریم که سعی می*کنیم با سرعت ...