این روز هــــا عجیـبــــ سمر شده امــ مهــند من حتی اگر با نهـــالتــ جلوی چشمان خودمـ همــ عشق بازیــ کنیــ باز با یک لبخندتــ خر میشومـــ دیگــر چیزی برایــ از دست دادنــ ندارمــ منــ تو را از دستــ داده امـــ ...
فرهاد شدن برف پارو کردن است در سرزمینی که شیرینها جز مدل ماشینها هیچ چیز را نمیفهمند!
من ، تو ام یا تو ، منی ...!!!
بی تو هر لحظه مرا ، بیم فرو ریختن است... برای مشاهده در ابعاد واقعی کلیک کنید
عشق يك سيب بهشتي است كه بي پرهيز است وبه اندازه چشم تو خيال انگيز است... مملو از خون دل است اين همه اما دل نيست كاسه ي صبر من است اين كه چنين لبريز است حيف از اين صرف نظر هاست خدا مي داند كه دل منصرف از عشق دلي ناچيز است برای مشاهده در ابعاد واقعی کلیک کنید
دلـَــ م را ديگــر هیـــ چ نمـے لرزانــد ! در مـَـ ن دلهـُــره.. در مـَـ ن تـــرس.. در مـَـ ن احســآس مُــرده است !
ببیــن... با تــوام...! میخواى برى بـرو ... دیگه هــى زر نـزن که "مواظبــــ خودتـــ بـاش" و "خوش بخـت شــى" و ایــن زرتــ و پرتــا ..... وقتــى رفتــى... دیگــه این چیــزا بهتـــ مربوطــ نیســت... فـــهمیــــــدی؟؟؟؟
دستت رو بذار روي قلبت. اين ساعت عمرته كه داره تيك تيك مي كنه . جالبه هموني كه بهت زندگي ميده . برات شمارش معكوس رو شروع كرده.........