مشاهده RSS Feed

عاشقانه

1. شب شوم

ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ حقیقت ﺭﺍ ﮐﺸﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ ، ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺷﺐ ﺷﻮﻣﯽ ﺍﺳﺖ ...ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﺯﻧﺶ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺩﺍﺭﺩ ...ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﭘﺴﺮﯼ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﻋﺸﻘﺶ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺍﺳﺖ ...ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﻡ ﺷﺐ ﺗﻦ ﻓﺮﻭﺷﯽﮐﺮﺩﻩ ...ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﺯﻧﯽ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺯﻧﯽ ﺩﯾﺪ ...ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﺑﺎﺯﯾﭽﻪ ﺩﺳﺖ ﭘﺴﺮﯼ ﺑﻮﺩﻩ ...ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﭘﺴﺮﻓﻬﻤﯿﺪ ﺩﯾﮕﺮ ﭘﺪﺭﻧﺪﺍﺭﺩ ...
    دسته بندی ها
    شخصی , عاشقانه
  2. تلخ تلخ تلخ

چایت را تلخ بخور ...وقتی شیرین هماسطوره ایستکه می خواست با دو نفر بخوابد ....!!!
    دسته بندی ها
    شخصی , عاشقانه
  3. دلم میخواد...

ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﯼ ... ﯾﻪ ﺟﺎﯾﯽ ...ﻫﻤﻮﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﻻﻥ ﻧﯿﺴﺖ،ﺑﺮﮔﺮﺩﻩ ﻭﺑﯿﺎﺩ،ﺑﯿﺎﺩﻭ ﻭﺍﺳﻢ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ بگه ...ﺑﮕﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺯﯾﺮ ﻓﺸﺎﺭ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪقد راست کنه ...ﺑﮕﻪ ﺩﺍﻏﻮﻥ ﺷﺪﻩ،ﺑﮕﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺩﻋﺎﯼ ﻗﺒﻞ ﺭﻭﻧﺪﺍﺭﻩ ...بگه فهمیدم فقط تو برام میمونی,تویی که همیشه باهام بودی ,ﺳﺮﺷﻮ ﮐﻪ ﺑﻠﻨﺪﮐﺮﺩﺗﻮﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻢ،ی پوک به سیگارم بزنم و ﺑﺰﻧﻢ ﺯﯾﺮﺧﻨﺪﻩ ...ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﺑﺨﻨﺪﻡ ﺗﺎ ﺍﺷﮑﺎﻡ ﯾﻮﺍﺵ ﯾﻮﺍﺵﺍﺯﭼﺸﻤﺎﻡ ﺳﺮﺑﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﺑﯿﺎﺩ ﭘﺎﯾﯿﻦ ...!ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﻧﮕﺎﻫﻢ ﮐﻨﻪ ...ﺑﻌﺪ ﻣﻦ ﺁﺭﻭﻡ ﺑﮕﻢ ... ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ،ﺷﻤﺎ .... ؟؟؟
    دسته بندی ها
    شخصی , عاشقانه
  4. دوست داشتن...

دوست داشتن تصاحب نیست توافقه...هنر اونکه پرنده رو جلدش کنی نه اینکه پراشو قیچی کنی...........
    دسته بندی ها
    شخصی , عاشقانه
  5. دوست داشتن

توسط در تاریخ یکشنبه ۰۶ بهمن ۹۲ در ساعت ۱۶:۱۴ (دلتنگ)
    قبل از اینکه به کسی بگی دوستت دارم
    خوب فکراتو بکن
    شاید چراغی در دلش روشن کنی
    که خاموش کردنش به خاموش شدن او بیانجامد
    دسته بندی ها
    عاشقانه
  6. به خودم مربوطه

خلاقم گنده؟؟ به خودم مربوطه!! غرورم از حد گذشته ؟؟ به خودم مربوطه!!تمام زندگیم خودخواهانه ست؟؟ زندگی خودمه!! از عده ای متنفر شدم؟؟ به خودم مربوطه!دوس دارم تنها باشم؟؟ حسِ خودمه!! دوباره عاشق شدم؟؟دله خودمه!!نگاهم به نگاهه اون دوخته ست؟؟ چشمای خودمه!! از روابط فامیلیه الکی خوشم نمیاد؟؟ سلیقه ی خودمه!!صدای خنده هام از حد عادی بلندتره؟؟ خوش حالی خودمه!! با یه تلنگری به هق هق میفتم؟؟ دردِ خودمه!!عده ای را به فراموشی سپردم؟؟ حافظه ی خودمه!! دلم می خواد این جوری
    ...
    دسته بندی ها
    شخصی , عاشقانه
  7. همیشه همینجوریه ...

همیشه همینجوریه ...

تا میای عادت کنی به اینکه تنهایی از زندگی لذت ببری
    بدون هیچ آشفتگی و دلتنگی...

یکی از راه میرسه ...
    یه مهربون....اولش خیلی ساده میگیری
    میگی اینم یکی مثل بقیه است ،

اما بعد چند وقت میبینی روزاتو چقدر قشنگ کرده...

چقدر صبحا با انرژی از خواب پامیشی...

چقدر شبا با شب
    ...
    دسته بندی ها
    شخصی , عاشقانه
  8. پسر جون!!

پسر جون!!
    افتخار میکنی هرزه ای؟
    افتخار میکنی هر روز با احساس یه دختر بازی میکنی و میری پزشو به دوستات میدی که با اینم اره!!
    که همه اویزونتن؟
    افتخار میکنی از 10تا کلمت 1000تاش فحشه و احترام گذاشتن به هیچ کس رو بلد نیستی؟
    ... ... افتخار میکنی که هر شب مستی و نوعی از پارتی نبوده که حضور نداشته باشی؟
    افتخار میکنی که بگی اهل تعهد نیستی و دختر واسه بازی دادنه؟
    هه این کارارو میکنی که فردا که ازدواج کردی مثلا دلت نخواد...فکر
    ...
    دسته بندی ها
    شخصی , عاشقانه , آقایان