از شركت فرش مزاحمتون مي شم ، اجازه هست دلم رو فرش زير پاتون كنم تا هيچ جا جز دل من پا نذاريد؟!
آپدیت شده جمعه ۲۹ شهریور ۹۲ در ۱۹:۵۸ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
ســـ ـــرداســـ ـــت ومن تنها یـــ ــم چه جملــــــ ـــه ای! پر از کلیــــ ــ ....پر از تهــــ ـــوع....جایِ گَرمی نشســــ ــــته ای وَ میخوانـــ ـــی!یخ نمیکنــــ ـــی.....حس نمیکنـــــ ــــی....کِه مَن بـــ ــرای ِ نوشتَن همیـــــ ـــن دو کلمهچه سرمایی را گذراندم
بوی گند خیانت تمام شهر را گرفته! مردهای چشم چران ، زن های خائن پسرهای شهوتی ، دخترهای پول پرست پس چه شد؟ چیدن یک سیب و اینهمه تقاص؟! بیچاره آدم ، بیچاره آدمیت
چه فرقی می کند… در سیرک یا در خانه ؟! خنده ات که تلخ باشد، دلت کــه خون باشد، تو هم دلقکی..!
در مقابل یک فرد معلول با سرعت کم راه برید. در مقابل مادری که فرزندش رو از دست داده بچه تون را نبوسید. در مقابل یک فرد مجرد از عشقتون نَگید. و خلاصه … در برابر کسی که نداره از داشته هاتون مغرورانه حرف نزنید.
یه دختر 5 ساله از داداش بزرگترش پرسید: عشق چیه؟ و اون جواب داد: عشق حسیه که وقتی تو شکلات مدرسمو از پاکت خوراکیام بر میداری و من همیشه گرسنه میمونم... ولی هنوز دلم نمیاد جای خوراکیامو عوض کنم
دختر کوچک به مهمان گفت : میخوای عروسکامو ببینی ؟ مهمان با مهربانی جواب داد : بله ، حتما ! دخترک دوید و همه ی عروسکهارو آورد ، بعضی از اونا خیلی بانمک بودن ولی دربین اونا یک عروسک خیلی قشنگ دیگه هم بود … مهمان از دخترک پرسید : کدومشونو بیشتر از همه دوست داری ؟ و پیش ...
ساعت هاست خودم را به امید درس خواندن تو اتاق حبس کردم اما بجای مرور کردن درسم خاطرات تورا مرور می کنم و وقتی میرسم به روز دیگه و یه خاطره دیگه یه ورق از کتابم را به جلو میزنم نچ نچ نچ چقدر ما باهم خاطره داریم صفحه های کتابم تمام شد اما خاطرات ما نه نمیدونم چرا با وجود این همه خاطره الان ما از هم دوریم .................