مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. نمره اعصاب شما چند است؟

این یک آزمون استاندارد روان*شناسی است. شما باید خودتان را در هر یک از ده موقعیت زیر تصور کنید و گزینه مناسب خودتان را پیدا کنید و علامت بزنید…نمره اعصاب شما چند است؟بعد از آن، باید نمره مناسب خودتان را در پرانتز انتهای هر گزینه بخوانید و مجموع نمرات*تان را حساب کنید تا بفهمید که آیا شما از آن آدم*هایی هستید که زیر فشارهای زندگی، به هم می*ریزند و تسلیم می*شوند یا این*که با صبر و اعتماد به نفس، در برابر مشکلات زندگی مقاومت می*کنید و می*ایستید.

فرض کنید کارفرمایتان از شما
    ...
  2. همه چیز در مورد آزمایش قبل از ازدواج

توسط در تاریخ شنبه ۲۴ تیر ۹۱ در ساعت ۱۳:۲۱ (.:::: سمفونی استفراغ ::::.)
    da1kh:وقتی برای عقد به دفاتر ازدواج مراجعه می کنید، همانجا به شما نامه ای می دهند که با مهر برجسته اعتبار گرفته است. دفتر دار شما را به آزمایشگاه ارجاع می دهد و ازتان می خواهد که اول برگه سلامت جسمی تان را پیش او ببرید تا او مجوز جاری کردن خطبه عقد را داشته باشد. اما این برگه چیست و چه چیزی را ثابت می کند.

برگه سلامت زوجین شامل برخی آزمایش های خاص می باشد كه انجام آنها برای جاری شدن خطبه عقد از سوی زوجین ...
  3. مرگبارترین لوازم آرایشی را بشناسید ؟!

توسط در تاریخ شنبه ۲۴ تیر ۹۱ در ساعت ۱۰:۴۷ (.:::: سمفونی استفراغ ::::.)
    مرگبارترین لوازم آرایشی را بشناسید ؟!
    Da1kh: وقتی قصد خرید لوازم آرایشی دارید، ممکن است پیدا کردن رنگ دلخواه که با رنگ پوست تان متناسب باشد برای تان مشکل باشد. اگر علاوه بر این ها به دنبال یک ماده آرایشی ایمن و غیرسمی هم باشید که هیچ گونه خطری برای سلامت شما نداشته باشد و بعدها شما را دچار مشکلات ...
  4. داستان مانع ذهن

پیرمردی تنها در مینه سوتا زندگی می کرد . او می خواست مزرعه سیب زمینی اش راشخم بزند اما این کار خیلی سختی بود .
    تنها پسرش که می توانست به او کمک کند در زندان بود .
    پیرمرد نامه ای برای پسرش نوشت و وضعیت را برای او توضیح ...
    برچسب ها: داستان مانع ذهن ویرایش برچسب ها
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. توصیه های جدید دندانپزشکان برای مسواک زدن

توسط در تاریخ جمعه ۲۳ تیر ۹۱ در ساعت ۱۹:۵۵ (وبلاگ مجید)

به گزارش جام نیوز، بسیاری از مردم، بیش از میزان توصیه شده در روز، بخصوص بعد از وعده*های غذائی خاص، مسواک می*زنند.

اما دندانپزشکان هشدار دادند که مسواک زدن بیش از حد، و همچنین مسواک زدن در زمان نامناسب، ممکن است مضرات بیشتری
    ...
  6. داستان عبرت انگیز لحظاتی تا مرگ

حالش خیلی عجیب بود فهمیدم با بقیه فرق میکنه
    گفت : یه سوال دارم که خیلی جوابش برام مهمه
    گفتم :چشم، اگه جوابشو بدونم، خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم
    گفت: دارم میمیرم
    گفتم: یعنی چی؟
    گفت: یعنی دارم میمیرم دیگه
    گفتم: دکتر دیگه ای، خارج از کشور؟
    گفت: نه همه اتفاق نظر دارن، گفتن خارج هم کاری ...
    برچسب ها: لحظاتی تا مرگ ویرایش برچسب ها
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  7. کودکی....

[SIZE=6][COLOR=#FF0000]میخواهم برگردم به روزهای کودکی ان زمان هاکه ..پدرتنها قهرمان بود!!![/COLOR][COLOR=#000080]عش[/COLOR][COLOR=#FF0000]ق [/COLOR][COLOR=#0000CD]تنه[/COLOR][COLOR=#FF0000]ادراغوش مادرخلاصه میش[/COLOR][COLOR=#0000CD]د....بالاترین نقطه ی زمین [/COLOR][COLOR=#FF0000]شانه های [/COLOR][COLOR=#000080]پدرب[/COLOR][COLOR=#FF0000]ود[/COLOR][COLOR=#000080]بدتری[/COLOR][COLOR=#FF0000]ن ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  8. داستان عبرت انگیز کنار گذاشتن مشکلات

داستان عبرت انگیز کنار گذاشتن مشکلات

استادی درشروع کلاس درس ، لیوانی پراز آب به دست گرفت. آن را بالا گرفت که همه ببینند. بعد از شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است ؟
    شاگردان جواب دادند ۵۰ گرم ، استاد گفت : من هم بدون وزن کردن ، نمی دانم دقیقا“ وزنش چقدراست . اما سوال من این است : اگر من
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده