من از هفت سنگ می ترسم می ترسم آنقدر سنگ روی سنگ بچینم که دیواری ماراازهم بگیرد . . . بیالی لی بازی کنیم که در هررفتنی دوباره برگردیم
ღ بنویسید به دیوار سکوت عشق سرمایه هرانسان است بنشانید به لب حرف قشنگ حرف بد وسوسه شیطان است وبدانید که فردا دیر است اگر غصه بیاید امروز تا همیشه دلتان درگیر است پس بسازید ...
دور باش، اما نزدیک.... من از نزدیک بودن های دور تو می ترسم. دکتر علی شریعتی
آپدیت شده سه شنبه ۲۰ تیر ۹۱ در ۲۳:۱۵ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
* همیشه دنبال افرادی که کمترین اهمیت را در زندگی به ما می دهند می دویم. چرا به این کار پایان ندهیم و اطرافمان را نگاه نکنیم تا ببینیم چه کسانی دنبال ما می دوند؟ * همه افراد به عنوان یک انسان باید مورد احترام قرار گیرند اما از هیچکس نباید بت ساخته شود. * من…هستم قدرتمندترین ...
آپدیت شده سه شنبه ۲۰ تیر ۹۱ در ۲۳:۱۳ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
خدایا من درکلبه ی فقیرانه ی خود... چیزی را دارم که تو در عرش کبریای خود نداری... من همچون تویی را دارم وتو همچون خود نداری. امام سجاد(ع)
آپدیت شده سه شنبه ۲۰ تیر ۹۱ در ۲۳:۱۴ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
بیشتر ابزارهایی که به بازار می آیند طوری طراحی شده اند که کیفیت زندگی روزمره مان را بهتر می کنند و در انجام امور زندگی به ما کمک می کنند. ابزارهایی هم وجود دارند که فقط جنبه سرگرمی دارند و بیشتر بامزه به نظر می رسند تا یک ابزار مورد استفاده. ...
رود قصیده بامدادی را در دلتای شب مكرر می كند و روز از آخرین نفس شب پر انتظار آغاز می شود و- اینك- سپیده دمی كه شعله چراغ مرا در طاقچه بی رنگ می كند تا مر غكان بومی رنك را در بوته های قالی از سكوت خواب بر انگیزد، پنداری آفتابی است كه به آشتی ...
نوشته اصلی توسط morteza اولش رفتم درس بخونم بعد یه روز یه نفرو دیدم اون این ...