مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. سعدی کجایی...

- سعدی کجایی؟!به زمانه ای رسیده ایم که دیگر بنی آدم ابزار یکدیگرند...و نه... ۲- من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم،زیرا من گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند!(کوروش کبیر) ۳- دوستی این نیست که الکی قمپز در کنی یا لوقز بخونی،باید به یاد دوستتم باشی و به ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. دانلود آهنگ جدید در وبسایت سانگ صدا

[url=redirect.php?a=song3da.com/]دانلود آهنگ جدید|دانلود موزیک[/url]
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. اسپمر جامع تبلیغاتی

اسپمر تبلیغاتی بلاگفا – میهن بلاگ-ارسال نظرمیهن بلاگ-پرشین بلاگ-لوکس بلاگ-بیگ سایت-اوابلاگ-پارسی بلاگ در یک برنامه اسپمری کامل و اتوماتیک آپدیت شده درOnlinesales.mihanblog **با خرید این برنامه فقط فقط 15000هزار تومان صاحب *اسپمر تمام سیستم های وبلاگ دهی,سایتهای تبلیغاتی وارسال نظر انبوه ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. میلیونر شدن|کسب درآمد در منزل

برای کسب درامد بالا در منزل به لینک زیر مراجعه کنید.[url]redirect.php?a=broklin.parspa.ir/Becoming%20a%20millionaire,%20%7C%20earn%20at%20home.html[/url]
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. اسپمر جامع تبلیغاتی

اگر به دنبال تبلیغ کالاها و محصولات خود هستید ، اگر به دنبال جذب مخاطب برای وبسایت یا وبلاگ خود هستید ، اگر میخواهید با کمترین هزینه و در کمترین زمان بازاریابی کنید ، پیشنهاد ما به شما نرم افزار پیام رسان ( اسپمر ) است به وب سایت ما سری بزنید [url]redirect.php?a=onlinesales.mihanblog.com[/url]
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  6. باران عشق

توسط در تاریخ دوشنبه ۰۴ خرداد ۹۴ در ساعت ۱۴:۱۵ (نگرش نو)
    عاشق شدن چیز ساده ای است... مهم عاشق ماندن است.................... بی انتها............... بی زوال................ تا ابد ............................... بی منت.....
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  7. سنسور، تایمر، ترموستات، توزین، زیمنس

[B][URL="redirect.php?a=alindas.com/search/3/%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%DB%8C%DB%8C"]سنسور[/URL][/B]: همان*طور که یک موجود زنده برای درک محیط از حواس گوناگونی بهره می* برد در محیط* های صنعتی نیز برای تکمیل یک فرآیند صنعتی به دسته *ای از محصولات احتیاج داریم که همین کار را برای ما انجام دهد و ما را به یک درک ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  8. لودسل، کنتاکتور، منبع تغذیه، شمارنده

[B][URL="redirect.php?a=alindas.com/search/34/%D9%84%D9%88%D8%AF%D8%B3%D9%84"]لودسل[/URL][/B] یک سنسور صنعتی است که برای سنجش نیرو و گشتاور در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. لودسل* ها در اشکال متفاوت و دسته *بندی* های گوناگونی تولید می* شوند که بنا به نوع کاربرد آن*ها نام[URL="redirect.php?a=forums.pichak.net/"]*[/URL] های متفاوتی پیدا ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده