اولی:کجا میری این موقع شب جوون؟ دومی:دارم قدم میزنم عمو اولی:من تا ته این جاده رفتم،همین جلوتر تموم میشه...
تابستون خوب بود؟ غصه خوردن نداره ... همش 9ماه به تابستون بعدی مونده، چیزی نیست که! کلا میشه 40 هفته بعبارتی 270 روز ) ینی 6480 ساعت )) در واقع میشه 388800 دقیقه میشه 23328000 ثانیه همش!چیزی نیست که! [هاهاها]
پاسخهای جالب این دانش آموز باعث شد تا نمره صفر نگیرد. سوال ها و جوابها را بخوانید. *درکدام جنگ ناپلئون مرد؟ در اخرین جنگش! *اعلامیه استقلال امریکا درکجا امضاشد؟ در پایین صفحه! *چگونه می توانید یک تخم مرغ خام را به زمین بتنی بزنید بدون انکه ترک بردارد؟ زمین ...
Har kas halam ra porsid goftam ru be raham.AMA hichkas naporsid ru be kodam raham
توصیه از یک داغ دیده - هرگز به علامت های ابی و قرمز شیر های توالت اعتماد نکن." >
خدا ان روز که دنیا را نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده به بلبل ناله ی مستانه داده به طاووس جعبه ی شاهانه داده به جغد هم در خرابه لانه داده به شیر هم قدرت مرانه داده به ما هم 40 تومان یارانه داده...............
Amukhteam avalino akharin pesari k jelosh ZANU khaham zad pesaram bashad,an ham baraye bastane bande kafsh hayash
این روز ها هـــــــمه از دود سیگارشان می گویند....! و خاطراتی را کــــــه دود می کنند.... .. من چه کنم کــــــــــه با آتش زدن جنگل هم.... خاطراتم را نمی توانم دود کــــــــــــــنم !!!