[SIZE=3][COLOR=#000000][B][FONT=B Nazanin]امشب شب آخریه که مزاحم دلت شدم / خورشید فردا مال تو [/FONT][/B][B][FONT=Times New Roman]٬[/FONT][/B][B][FONT=B Nazanin] ببخش که عاشقت شدم[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000][B][FONT=B Nazanin]بدرقه لازم ندارم [/FONT][/B][B][FONT=Times New Roman]٬[/FONT][/B][B][FONT=B Nazanin] میرم ای عزیزترین / نزار بمونه زیر پا [/FONT][/B][B][FONT=Times New ...
Hich gah bad az ham aghushihayat eshgh ra arzyabi Nakhon,hich mardi dar rakhte Khab bad akhlagh nist.
To be oftadane man dar khiyaban khandidi va man tamame havasam be cheshmane mardom bud k asheghane khandeat nashavand..va in ham as bad bakhtihaye asheghi
شب آرامی بود می روم در ایوان، تا بپرسم از خود زندگی یعنی چه؟ مادرم سینی چایی در دست گل لبخندی چید، هدیه اش داد به من خواهرم تکه نانی آورد، آمد آنجا لب پاشویه نشست پدرم دفتر شعری آورد، تکیه بر پشتی داد شعر زیبایی خواند و مرا ...
دلم یک جای دنج میخواهد آرام و بی تَنِش جایی باید باشد غیر از این کنج تنهایی! تا آدم گاهی آنجا آرام بگیرد مثلا آغوش تو !
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=book antiqua]عصر جمعه سرد و ابری ،روی میزت چای و قندان[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=book antiqua]من نگاهم رو به پایین ،میچکد اشکم به لیوان[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=book antiqua]در سرت شوق پریدن ،دست من در دست هایت[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=book ...
لیاقت می خواهد واژه ” ما ” شدن لیاقت می خواهد “شریک ” شدن تو خوش باش به همین “با هم ” بودن های امروزت من خوشم به خلوت تنهایی ام تو بخند به امروز… من میخندم به فرداهایت . . .
گاهی فرار می کنم از فکر کردن به تو .. مثل رد کردن آهنگی که خیلی دوستش دارم ..