مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. برند Desigual

به گفته manel adell مدیر کمپانی Desigual ، نقاشی های دیواری طرح هایی برگرفته از درون نقاش است و نمودی از خودانگیختگی و خروج از هنجارهای همیشگی است. خصوصیاتی که Desigual را بر آن داشت تا انواع مدل های لباس ولوازم جانبی خود را بر این اساس طراحی نماید . اما این تنها دلیل استفاده از نقاشی های دیواری ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. باران می بارد ...

امروز اینجا هوا بارانیست --- و همینطور که صدای قطره های باران روح مرا مینوازد دست هایم به احترامش مینویسند و لب هایم به عشقش فریاد میزنند ... /// بیا باران دلم تنگ است برایت /// برای تو واسه خاطره هایت /// بیا به یاد لحظه هایی که من /// با تو آرام می شدم /// حرف میزدم /// میگفتم از ناگفته هایم ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. آخرین اخبار در مورد استخدام آموزش و پرورش

جزئیات نامه آموزش و پرورش درباره آزمون استخدام ۵ هزار نیرو

خبرگزاری مهر : رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: آموزش و پرورش نامه*ای برای برآورد هزینه اجرای [URL="redirect.php?a=dreamtheater.ir/"]آزمون استخدامی[/URL] پنج هزار نیرو به ما ارسال کرده است، اما آموزش و پرورش رسما تقاضای همکاری در ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. گپ وگفتگو

[QUOTE=قاصدک94;119865]ها؟گیجولیدم[/QUOTE]
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. قصه*ي زيرزمين؛ هفته*ي دوم: اميرعباس گلاب

از بچگي دوست داشتم خواننده باشم يعني از همان انشاهاي كودكي كه همه دوست داشتند دكتر، مهندس و يا خلبان باشند من دوست داشنم كه خواننده باشم و اين*را توي انشاهايم هم مي*نوشتم.

نيك نيوز: «حس و حالم خوش نيست...» موسيقي روي تيتراژ سريال «ستايش» ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  6. بنیامین بهادری در آستانه سفر به امریکا: پامنبری حاج منصور ارضی هستم

[URL="redirect.php?a=topseda.ir/20326/album-benyamin-bahadori-benyamin-94/"]بنیامین بهادری[/URL] در آستانه سفر به امریکا: پامنبری حاج منصور ارضی هستم
    بنیامین بهادری در آستانه انتشار تازه*ترین اثرش و سفر به امریکا برای برگزاری تور کنسرت*هایش سخنانی تازه به زبان آورد.
    به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  7. فالوور اینستاگرام

. یک کاربر فعال باشید: اگر می*خواهید Follower هایتان را افزایش دهید می*بایست به صورت مداوم در اینستاگرام پست بگذارید به خصوص در ساعت*های شلوغی که بیشتر دیده شوید. کاربران فعال حداقل روزانه 3 مطلب در این شبکه اجتماعی منتشر می*کنند. [url=redirect.php?a=scripters.info/buy-like-tweet-plus]فالوور اینستاگرام[/url] 2. دکمه*های ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  8. تور کیش ارزان

کیش در سفرنامه ها و آثار مورخان کیش در تمام آثار مورخان، جزیره ای سبز و خرم با هوای مطبوع و محیطی دلپذیر (در بیش تر ایام سال) توصیف گردیده، همه این مورخان از کشت انواع غلات، حبوبات، درختان میوه، به ویژه خرما در جزیره حکایت ها نموده اند. هم چنین از این که کیش در مسیر عبور کشتی های ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده