[URL="redirect.php?a=persian-star.org"][/URL] [URL="redirect.php?a=persian-star.org"][/URL] [URL="redirect.php?a=persian-star.org"][/URL] [URL="redirect.php?a=persian-star.org"][/URL] ...
[COLOR=#000066] [B]یه روز که داشت سوار مترو میشد نزدیک در ورودی، یه تابلو توجهش رو جلب کرد: "این مغازه واگذار می*شود" ... خودش بود! تمام چیزی که لازم داشت همین بود! ترکیب کار تو ذهنش، خیلی شفاف و روشن شکل گرفته بود. مغازه کوچک دم در ورودی مترو چایی شیرین و ساندویچ نون ...
[URL="redirect.php?a=persian-star.org"][/URL] [COLOR=#000066] کاش می شد که کسی می آمد این دل خسته ی ما را می برد چشم ما را می شست راز لبخند به لب می آموخت کاش می شد دل دیوار پر از پنجره بود و قفس ها همه خالی بودند آسمان ...
[URL="redirect.php?a=persian-star.org"][/URL] [URL="redirect.php?a=persian-star.org"][/URL] [URL="redirect.php?a=persian-star.org"][/URL] ...
[FONT=Tahoma][CENTER][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#909090] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#ff0066][B] پوستی روشن با این مـاسك *ها ![/B] [/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma] [URL="redirect.php?a=persian-star.org/"][/URL][/FONT] [/CENTER][/FONT][FONT=Tahoma] [COLOR=#000080]برخلاف ...
اولین روز بارانی را به خاطر داری ؟ غافلگیر شدیم ، چتر نداشتیم ، خندیدیم ، دویدیم و به شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم ! دومین روز بارانی چطور ؟ پیش بینی اش را کرده بودی ، چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم ؛ سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود ! و سومین ...
حس آن ته سیگار مچاله حس آن شاخه شکسته روی زمین حس بیمار در کما رفته حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمین حس تنهایی و رخوت حس جان دادن تو خلوت حس مرگ دارم امشب !