گاهی وقت ها در خیال پراز اندوهم یاد میکنم از دست های گرمت یاد میکنم از اغوش پراز مهرت ............گاهی وقت ها انقدر میایو از کوچه های فکرم قدم زنون رد میشی که دیگه کلافم میکنی کاری میکنی که گوشیمو بردارم وبه توی نامرد زنگ بزنم اما وقتی یا اون اتفاق میوفتم دستام میلرزه وتلفن از لابه لای دستان سرد میافته ................
- دقت کردین وقتی موبایلت زنگ می خوره همه گوش هاشون تیز تیز می شه؛ وقتی تلفن خونه زنگ بخوره همه خودشون رو میزنن به کر بودن ... - دقت کردین نشده یه بار این جعبه دستمال کاغذی رو باز کنیم، برگ اولش درست مثل بچه آدم بیاد بیرون؟! - دقت کردین همیشه وقتی حوله رو تو حموم می خوای ...
شاهکار دانشجویان رشته معماری در اجرای تابلو معروف شام آخر !!! من شدیداً توو کف اون فلاکس چایی و قوری و صفا سیتیه این رشته سانتی مانتالم ! شام آخر - اثر داوینچی
ما واسه صداهای کاملا مشابه در فارسی، حروف مختلف داریم واسه این صدا ۲ تا حرف داریم: ت، ط واسه این ۲ تا: هـ، ح واسه این ۲ تا: ق، غ واسه این ۲ تا: ء، ع واسه این ۳ تا: ث، س، ص و واسه این ۴ تا: ز، ذ، ض، ظ این یعنی: «شیشه» رو نمی*شه غلط نوشت ...«دوغ» رو ...
طی یک نظرسنجی از یک دانشجوی ورودی جدید و یک دانشجوی ترم آخری خواسته شد که با دیدن هر کدام از کلمات زیر ذهنیت و تصور خود را در مورد آن کلمه در یک جمله کوتاه بنویسند.جمله اول مربوط به دانشجوی ورودی جدید و جمله دوم مربوط به دانشجوی ترم آخری…رییس دانشگاه ۱)مردی فرهیخته و خوشتیپ ۲)به ...
قبل از ازدواج پسر: بالاخره موقعش شد. خیلی انتظار کشیدم. دختر: می*خوای از پیشت برم؟ پسر: حتی فکرشم نکن! دختر: دوسم داری؟ پسر: البته! هر روز بیشتر از دیروز! دختر: تا حالا بهم خیانت کردی؟ پسر: نه! برای چی می*پرسی؟ دختر: منو می*بوسی؟ پسر: معلومه! هر موقع ...
از شركت فرش مزاحمتون مي شم ، اجازه هست دلم رو فرش زير پاتون كنم تا هيچ جا جز دل من پا نذاريد؟!
آپدیت شده جمعه ۲۹ شهریور ۹۲ در ۱۹:۵۸ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
[FONT="] [/FONT][COLOR=#333333][FONT="]ﻭﺳﺎﯾﻞ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ : . . . ﺩﺧﺘﺮﺍ: ﮐﯿﻒ، ﻣﺎﻧﺘﻮ، ﺷﻠﻮﺍﺭ، ﺷﺎﻝ، ﺭﻭﺳﺮﯼ ﺩﺭ ﺭﻧﮕﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﺑﺪﻟﯿﺠﺎﺕ، ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ، ﮐﻔﺶ، ﺻﻨﺪﻝ، ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺟـﺪﺍ ﻭ ... . . . . ...