جوان عاشق
توسط
در تاریخ جمعه ۲۸ مهر ۹۱ در ساعت ۱۲:۴۳ (1298 نمایش ها)
[CENTER][COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B]روي تخته سنگي نوشته شده بود:[/B][/SIZE][/FONT]
[/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] اگر جواني عاشق شد چه کند؟[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] من هم زير آن نوشتم:[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=4][B] بايد صبر کند.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] براي بار دوم که از آنجا گذر کردم[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] زير نوشته ي من کسي نوشته بود:[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] اگر صبر نداشته باشد چه کند؟[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] من هم با بي حوصلگي نوشتم: بميرد بهتر است.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] براي بار سوم که از آنجا عبور مي کردم.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] انتظار داشتم زير نوشته من نوشته اي باشد.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6699][FONT=Verdana][SIZE=4][B] اما زير تخته سنگ جواني را مرده يافتم... [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]