سلام یک وب سایت مفید و کاملا رایگان من از اون استفاده می کنم تمام دل و روده وب سایت رو نشان می ده URLrate.net ارزیابی وب سایت ، پیج رنک گوگل ، رتبه الکسا ، هویز ، بازدید سایت, [LIST][*]بررسی بک لینک های وب سایت[*]پیدا کردن موقعیت کلمات کلیدی در موتورهای جستجو[/LIST] ...
سلام بچه ها یه چای جدید اومده چای لاغری تیما خیلی عالی من دارم مصرف می کنم ماهیانه 3 کیلو وزن کم میکنه جالب اینکه اگه جواب نداد یا دوست نداشتی می تونی پس بدی پولشو بگیری خیلی هم ارزونه 32000 اینم ادرسش حتما برید ببینید [URL="redirect.php?a=www.5040.ir/%DA%86%D8%A7%DB%8C_%D8%B3%D8%A8%D8%B2_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D8%A7%DB%8C_%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%A7.html?type=marketer&user=internetshopbadrud"]کلیک ...
آدما ۲ دسته اند: یا تو زندگیشون واسه خودشون کسی میشن یا طرفدار پرسپولیس میشن ! استقلاله قهرمانه / تیمی که حریف نداره شب تاره لنگ پاره / تیمی که چاره نداره ! ه پرسپولیسی میره پیش یه پیشگو میگه تیم ما کی قهرمان می شه؟ پیشگو یه کم به دستش و گوی جادوییش نگاه می کنه، می گه والا من بیشتر از صد سال نمی تونم پیشگویی کنم !!!
[SIZE=3][FONT=comic sans ms][I][B]آسمانم انتهایش قلب توست[/B][/I][/FONT][/SIZE]love shodlove shodlove shod [SIZE=3][FONT=comic sans ms][I][B] ،مهربانم این آسمان از آن توستlove shodlove shodlove shod ،آسمانم هدیه ای از سوی منlove shodlove shodlove shod ،تا بدانی قلب من هم یاد توست[/B][/I][/FONT][/SIZE]love shodlove shod
[CENTER][SIZE=5]برای دریافت آخرین اخبار و حواشی از نقل و انتقالات و مسابقات تیم فوتبال بارسلونا به وبلاگ عاشقان بارسا به نشانی زیر مراجعه کنید. [URL]redirect.php?a=barca20.persianblog.ir/[/URL] [/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=5]برای دیدن آخرین اخبار و تصاویر FIFA 15 به لینک زیر مراجعه بفرمایید. [URL]redirect.php?a=barca20.persianblog.ir/post/343/[/URL] [/SIZE][/CENTER]
[COLOR=#ff0000][SIZE=5]ایران : 0 [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=5] 1 : آرژانتین [/SIZE][/COLOR] [SIZE=3]بازی کنان تیم ملی ایران بازی خوبی را ارائه دادند و هیچ هکس فکرش را نمی کرد ایران از آرژانتین فقط یک گل بخورد . [/SIZE]