مطالب بدون دسته بندی
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=#CC0000]زندگی چون گل سرخ است پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف... یادمان باشد اگر گل چیدیم ...
[COLOR=#993399]تفنگ های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگ ها![/COLOR]
[CENTER] مُـــــــورِد دآشتیـــــم پِسَـــــرِ بآ پِدَرِش رَفتِه بیــــــرون پُلیس پِدَرَ رو گِرِفته گُفته .خــــــآنوم کی باشن [/CENTER]
[CENTER] مورد داشتیم دختره رفته سبد کالا بگیره ، گفته :[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] ببخشید آقا لطفاً سبد من صــورتــی باشه!!![/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][CENTER] سرم خاک کف پای حسین است[/COLOR][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER] دلم مجنون صحرای حسین است[/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER] بود پرونده ام چون برگ گل پاک[/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER] در این پرونده امضای ...
[TABLE] [TR] [TD] [/TD] [TD="align: right"] [/TD] [/TR] [/TABLE] نامه خدا به همه انسانها... امروز صبح که از خواب بیدار شدی، نگاهت می کردم، ...
[CENTER][CENTER] [COLOR=#000082]به نام خدا[/COLOR][/CENTER][/CENTER] [RIGHT] [COLOR=#000082]سلام دوستان[/COLOR][/RIGHT] [RIGHT] ...
[FONT=Tahoma] [COLOR=#993366] به خاطر داشته باش[/COLOR] که عشقهای سترگ و دستاوردهای عظیم، به خطر کردنها و ریسکهای بزرگ محتاجاند. [COLOR=#993366][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#993366]به خاطر داشته باش[/COLOR] که وقتی چیزی را از دست دادی، درس ...