[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][B]ﻣﻦ ﺷﯿﺮﺟﻪ ﺯﺩﻥ ﺭﻭ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮ ﺁﺏ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﻣﻮﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺭﻭ ﺳﺮ ﻋﺮﻭﺱ ﻭ ﺩﻭﻣﺎﺩ ﭘﻮﻝ ﻣﯿﺮﯾﺨﺘﻦ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][B]من هنوزم در عجبم که قارچ خور چطوری با سرش آجرو می شکوند ولی وقتی به لاک پشت می خورد می مرد؟!؟ [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][B]عصر حجر، عصر اطلاعات، عصر ارتباطات، عصر فن آوری، عصر دیجیتال. همه اینا ثابت میکنن که پیشرفت بشر همیشه در عصر صورت گرفته و از صبح زود بیدار شدن آدمی به جایی نمیرسه. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][B]یکی از استرسام وقتی تاکسی سوار میشم اینه که نمیدونم وقت مناسب برای دادن کرایه کِیه؟تا میام کرایه بدم همش یارو داره سبقت میگیره یا میپیچه.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][B]تو این فیلم خارجیا که نشون میده مادر و پدره دعواشون میشه یه دفعه بچه میگه : مامان بابا بس کنید من خستم انقدر دعوا نکنید !!! بعد پدر و مادره شرمنده میشن و دیگه دعوا نمیکنن خواستم بگم اینا همش دروغه من اینکارو کردم اون وسط یه کتکی از هردوشون ...
[CENTER] ﺑﺎﻟﺎﺧﺮﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪ ﺗﻮ ﻋﺮﻭﺳﯿﺎ ﺑﻬﺖ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺑﺮﯼ ﺑﺮﻗﺼﯽ![/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺟﺎ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﺑﺸﯿﻨﻦ،[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] ﺑﺮ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﺮﺩﯼ ﻫﻢ ﺟﺎ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﻫﻢ ...
[CENTER] هنوز تو شوکِ آهنگ گلزار بودیم که فروتن هم آهنگ بیرون داد![/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] دیگه باید منتظر آلبومِ[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] حمید معصومی نژاد خبرنگار اعزامی ... رُم! باشیم[/CENTER]
[CENTER] ﺁﻣﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻓﺤﺶ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ :[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] -ﻋﮑﺎﺱ ﻋﮑﺲ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] -ﺩﺍﻭﺭ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﭘﻠﯽ ﺳﺘﯿﺸﻦ[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] ...