مطالب بدون دسته بندی
آپدیت شده جمعه ۰۴ اردیبهشت ۹۴ در ۱۴:۰۶ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
[CENTER] [/CENTER]
آپدیت شده سه شنبه ۱۲ فروردین ۹۳ در ۰۱:۵۴ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
[B][I]حال دنیا را یکی پرسید از فرزانه ای[/I][/B] [B]گفت یا ابر است یا باد است یا افسانه ای[/B] [B]گفتمش احوال عمرت را بگو تا عمر چیست؟[/B] [B]گفت یا شمع است یا برق است یا پروانه ای[/B] [B]گفتمش اینها که میبنی چرا دل بسته اند؟[/B] [B]گفت یا مست اند یا خوابند ...
[CENTER] [COLOR=#ff0000]من اگر روح پریشان دارم ، [/COLOR][COLOR=#ff0000]من اگر [/COLOR][COLOR=#ff0000] غصه هزاران دارم ، به تن و زندگیم زخم فراوان دارم ، به تو و عشق تو ایمان دارم به تو می اندیشم...[/COLOR] ...
[CENTER][SIZE=3]گاهی مسیر جاده به بن بست می رود گاهی تمام حادثه از دست می رود [/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]گاهی همان کسی که دم از عقل می زند در راه هوشیاری خود مست می رود[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]گاهی غریبه ای که به سختی به [URL="redirect.php?a=asheghaneha.ir/tag/%d8%af%d9%84"]دل[/URL] نشست ...
[CENTER][RIGHT][SIZE=4][COLOR=#008080]رفتم، مرا ببخش و مگو او وفا نداشت راهی بجز گریز برایم نمانده بود این [/COLOR][URL="redirect.php?a=asheghaneha.ir/tag/%d8%b9%d8%b4%d9%82"][COLOR=#008080]عشق[/COLOR][/URL][COLOR=#008080] آتشین پر از درد بی [/COLOR][URL="redirect.php?a=asheghaneha.ir/tag/%d8%a7%d9%85%db%8c%d8%af"][COLOR=#008080]امید[/COLOR][/URL][COLOR=#008080] در وادی گناه و جنونم ...
[QUOTE=ROYA70;78118][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][CENTER][COLOR=#000066] خدایا کفر نمیگویم، [/COLOR][/CENTER] [/FONT][/B][/CENTER] [B][FONT=Comic Sans MS][CENTER][COLOR=#000066]پریشانم، چه میخواهی تو از جانم؟! مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی. خداوندا! اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی لباس فقر پوشی غرورت را ...