برای پریدن به دو بال احتیاج داریم. عقل ، قلب. هر کدوم و که کنار بزاریم به زمین سقوط میکنیم. با هم در کنار هم و هماهنگ.
سلامم را جوابی ده که در شهر تو مهمانم غبارم را بیفشان تا به پایت جان بیفشانم
یـه وقـتهـایـی دلـتـــ مـیـخـواد یــه پـــرانــتـز بــاز کـنـی کـسـى کــه دوسـش داری رو بـــذاری تــوش ! بــعـد پــرانـتــز رو بـبــنـدی ،کـه مـبـادا دسـت احـــدالـنـــاسـی بـهـش بـرسـه . . . ! و یــه جــایــی دلــتـــ مـى خـــواد دسـتــشو بــکـشـی . . . نـــگـهش داری . . . صــورتــش رو مــیـون دســتـاتــ مــحکـم بــگـیـری بــگـی : بــبـیـن . . . ! مـن دوستـتــ ♥ دارم
خدایا کفر نمیگویم، پریشانم، چه میخواهی تو از جانم؟! مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی. خداوندا! اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی لباس فقر پوشی غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بیاندازی و شب آهسته و خسته تهی دست و زبان بسته به سوی خانه ...
خدانگهدار عزیزم . اما نمیشه باورم توی چشام نگاه نکناین لحظه های آخرم آخه چطور دلم بیاد . چشماتو گریون ببینم میرم ولی این و بدون . چشم انتظارت میشینم میرم ولی گریه نکن . نذار از عشقت بمیرم اگر توو اوج بی کسی . با عکست آروم بگیرم میرم ولی بدون یکی . خیلی تو رو دوست داره یکی که از دوریه تو . سر به بیابون میزنه خدانگهدار عزیزم . خدانگهدار عزیزم خدانگهدار خدانگهدارخدانگهدار عزیزم . دارم ...