مشاهده RSS Feed

گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات

گروه هواداران سونات عکس لازم دارد اما راهنمائی برای گذاشتن عکس بصورت کاور مثل سایر گروه های دیگر خواستم که جوابی داده نشد .
با احترام :سونات

1. گفتگو با خدا....

توسط در تاریخ پنجشنبه ۰۹ بهمن ۹۳ در ساعت ۲۱:۱۰ (گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات)

هرگز نمی توان یک فریاد را سکوت نامید ، اما گاه یک سکوت نامی بهتر و رساتر از « فریاد ندارد.
    خدایا دستم به آسمانت نمی رسد ، اما تو که دستت به زمین می رسد بلندم کن
    خدایا ! کمکم کن ؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم
    یک نقطه بیش ، میان رجیم و رحیم نیست ، از نقطه ای بترس که شیطانیت کند .
    گر کسی را نداشتی که به او بیندیشی به آسمان بیندیش ، چون در آسمان کسی هست که به تو می اندیشد ..." سونات"

2. تکیه گاه الهی و ...

توسط در تاریخ پنجشنبه ۰۹ بهمن ۹۳ در ساعت ۲۱:۰۸ (گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات)

همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشد و او کسی نیست غیر از خدا

نگذارید صدای دنیا شما را از شنیدن صدای خدا باز دارد
    مسئله این نیست که خدا را می بینیم یا نمی بینیم ، مسئله اینست که با خداست که می بینیم." سونات"

3. غصه های دنیا

توسط در تاریخ پنجشنبه ۰۹ بهمن ۹۳ در ساعت ۲۱:۰۷ (گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات)

تمام غصه های دنیا را می شود با یک جمله تحمل کرد : خدایا می دانم که می بینی ..سونات

4. امید

توسط در تاریخ پنجشنبه ۰۹ بهمن ۹۳ در ساعت ۲۱:۰۰ (گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات)

در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا ." سوناتگ
  5. عزت نفس ..

توسط در تاریخ جمعه ۰۳ بهمن ۹۳ در ساعت ۱۳:۴۲ (گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات)
    ترجیح میدهم تنها باشم و با وقار تا اینکه در رابطه ای باشم که بخاطرش لازم باشد عزت نفسم را قربانی کنم.
    سونات
  6. تنهایی..

توسط در تاریخ یکشنبه ۲۸ دی ۹۳ در ساعت ۲۰:۰۴ (گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات)
    کمی تنها گذاشتن تو با سرگرمیهایی که برای خودت درست کردی بهتره تا عمیقتر مرا بشناسی , بی اعتنائی ثمره خوبی برای تو
    مطمئنا" در بر نخواهد داشت . اما بدان خوش
    بودن تو خوشی من است.
    سونات آبی ایرانی

7. نگاه تو

توسط در تاریخ شنبه ۲۷ دی ۹۳ در ساعت ۱۸:۳۴ (گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات)
    نگاه تو براستی گویای بسیار ناخوانده های من است از این رو دوس دارم هر لحظه ببینمت ..
    سونات آبی ایرانی

آپدیت شده شنبه ۲۷ دی ۹۳ در ۱۸:۳۹ توسط [ARG:5 UNDEFINED] (نام نویسنده مطلب "ی " اضافه میشود با احترام)

دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  8. رویاها....

توسط در تاریخ شنبه ۲۷ دی ۹۳ در ساعت ۱۸:۳۲ (گروه هواداران سونات -وبلاگ شخصی سونات)

- هرگز مایل نیستم رویاهایم را فراموش کنم زیرا به من قدرت و شادی برای ادامه حیات
    و موفقیت و شگفت آفرینی میدهند.
    سونات آبی ایرانی
صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین